Libnet.ro
UNICEF

18:30

UPDATE Simona Halep, THRILLER in primul meci la Wimbledon: Romanca a trecut in doua seturi de Aliaksandra Sasnovich, desi s-a accidentat. DUEL SOC in turul urmator, cu Miki Buzarnescu

B1 B1,
UPDATE Simona Halep, THRILLER in primul meci la Wimbledon: Romanca a trecut in doua seturi de Aliaksandra Sasnovich, desi s-a accidentat. DUEL SOC in turul urmator, cu Miki Buzarnescu

45: Duel romanesc in turul al doilea la Wimbledon! Simona Halep tocmai si-a aflat adversara: este vorba de Mihaela Buzarnescu, care a trecut, luni, de americanca Jessica Pegula locul 74 WTA), in doua set. continuă pe B1

Cu cine joaca Simona Halep in primul tur de la Wimbledon 2019

Simona Halep, 27 de ani, numarul 7 WTA, va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, 25 de ani, numarul 37 WTA. Cele doua se vor intalni azi, de la ora 15:00. Simona Halep va juca in primul tur de la Wimbledon 2019 cu Aliaksandra Sasnovich, azi, de la 15:00 Simona .

Simona Halep joaca luni la Wimbledon

Fosta lidera mondiala Simona Halep va debuta la Wimbledon chiar in prima zi a competitiei de la All England Crocket Club.

Asa am trait Simona Halep in primul tur la Wimbledon

Simona Halep a debutat, luni, la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Slem al anului in tenis. Nu ai TV? Apasa aici pentru a vedea meciul live video .

Tennis World USA: Simona Halep ar putea castiga titlul la Wimbledon

Chiar daca nu a impresionat la Eastbourne, unde a fost eliminata in sferturi, Simona Halep e vazuta printre favorite de a se impune la Wimbledon,.

FOTO Simona Halep si Darren Cahill, impreuna la Wimbledon

Pe aleile de la All England Club, Simona Halep a avut parte de o reintalnire cu antrenorul ei favorit, Darren Cahill,.

Wimbledon 2019. Cu cine joaca Simona Halep in primul tur la Wimbledon

Wimbledon 2019. Jucatoarea romana de tenisSimona Halep, cap de serie numarul sapte, o va infrunta pe belarusa Aleksandra Sasnovici in prima runda a turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Cand joaca Simona Halep primul meci la Wimbledon. O poate intalni pe Mihaela Buzarnescu in turul 2

Simona Halep joaca luni, 1 iulie 2019, primul meci din cadrul turneului de la Wimbledon. Numarul 7 modial se va duela cu Aliaksandra Sasnovich, o sportiva de 25 de ani din Belarus. Daca o va invinge, Simona ar putea juca in turul 2 impotriva compatrioatei Mihaela Buzarnescu. Simona Halep Aliaksandra Sasnovich se joaca in .

Simona Halep pe tratament pentru accidentarea suferita in primul meci la Wimbledon

Pentru Simona Halep primul meci de la Wimbledon nu a fost deloc unul ca o plimbare prin parc.

livetennis.com: Halep, test dur inca din prima runda Totul despre adversara Simonei din primul meci la Wimbledon

Simona Halep va avea parte de un meci complicat in primul tur al celui de al treilea turneu de Mare Slem al anului, cel de la Wimbledon.

Wimbledon: Programul de luni al sportivilor romani - Simona Halep vs Aliaksandra Sasnovich se va disputa la ora 15:00

Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, debuteaza luni. Simona Halep o va intalni in primul tur pe Aliaksandra Sasnovich Belarus, 37 WTA). Primul meci direct dintre cele doua jucatoare a fost programat primul pe Terenul 1 de la All England Club si va incepe de la ora 15:00 ora Romaniei). Tot luni, Mihaela Buzarnescu se va confrunta cu Jessica Pegula, iar Marius Copil se va duela cu Guido Pella.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )