Libnet.ro
UNICEF

20:00

UPDATE Tataru: Vor fi operationalizate inca 280 de paturi la ATI, in 24 de spitale din tara Acum sunt in jur de 1.390

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Tataru: Vor fi operationalizate inca 280 de paturi la ATI, in 24 de spitale din tara Acum sunt in jur de 1.390

In perioada urmatoare vor fi operationalizate inca 280 de paturi la terapie intensiva in 24 de spitale din tarp, sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in acelasi timp, el a precizat ca inca se lucreaza la evaluarea fiecarui circuit din sectiile ATI, adaugand ca a fost informat duminica dimineata in legatura cu incendiul de la Spitalul CFR din Cluj-Napoca. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban: Saptamana urmatoare vom avea inca 280 de paturi pentru Terapie Intensiva

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, de la Suceava, ca Guvernul isi doreste sa creasca veniturile romanilor, nu sa le scada. De asemenea, premierul a anuntat ca saptamana viitoare vor fi disponibilizate alte paturi ATI pentru pacientii cu Covid la patru spitale din Capitala, dintre care unul este privat.

TATARU: Avem in jur de 1.390 de paturi la ATI

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca in perioada urmatoare vor fi operationalizate inca 280 de paturi la terapie intensiva in 24 de spitale, relateaza Agerpres.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este ca saptamana viitoare sa intre in functiune inca 280 de locuri noi in sectiile ATI

In ciuda noilor masuri anti-COVID-19, cifrele pandemiei sunt in continuare ingrijoratoare. Spitalele sunt turate la maximum, sectiile de ATI pline, iar medicii se plang ca personalul este insuficient. in acest.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )