Libnet.ro
UNICEF

17:45

TATARU: Avem in jur de 1.390 de paturi la ATI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TATARU: Avem in jur de 1.390 de paturi la ATI

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca in perioada urmatoare vor fi operationalizate inca 280 de paturi la terapie intensiva in 24 de spitale, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Nelu Tataru: Avem 1.132 de pacienti la terapie intensiva. Locurile de la ATI sunt in dinamica (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, duminica, la Institutul Clinic Fundeni, ca in acest moment, sunt ocupate 1. 132 de paturi la terapie intensiva, din aproximativ 1. 390 de locuri.

Ministrul Sanatatii i-a prezentat presedintelui Klaus Iohannis raportul preliminar al controlului din sectiile ATI

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, i-a prezentat raportul preliminar al controlului din sectiile ATI, dar si solutiile care vor fi incluse intr-un plan de actiune.

Ministrul Sanatatii: Am apropiat valul unu de valul doi. Suntem intr-o faza de stabilizare a numarului de cazuri

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, a declarat vineri ca se observa o stabilizare a numarului de cazuri noi de COVID-19 pe teritoriul tarii noastre. Nelu Tataru: Suntem intr-o faza de.

Ministrul Sanatatii: Starea medicului Catalin Denciu este stationara. Va fi operat si ar putea fi detubat. Sotia lui va merge in Belgia

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca medicul Catalin Denciu se afla in stare stabila, iar saptamana viitoare ar puteafi detubat si supus unor interventii chirurgicale de grafare. Medicul a.

FIREA: Ministrul Sanatatii a politizat spitale si Directii de Sanatate

Fost primar al Capitalei, in prezent candidata la Senat din partea PSD, Gabriela Firea a declarat ca nu intelege de ce se vorbeste acum despre politizarea institutiilor medicale, de vreme ce fix ministrul Sanatatii le-a politizat, relateaza G4media.

UPDATE Tataru: Vor fi operationalizate inca 280 de paturi la ATI, in 24 de spitale din tara Acum sunt in jur de 1.390

In perioada urmatoare vor fi operationalizate inca 280 de paturi la terapie intensiva in 24 de spitale din tarp, sustine ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. in acelasi timp, el a precizat ca inca se lucreaza la evaluarea fiecarui circuit din sectiile ATI, adaugand ca a fost informat duminica dimineata in legatura cu incendiul de la Spitalul CFR din Cluj-Napoca.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )