Libnet.ro
UNICEF

17:15

UPDATEProtestatarii impotriva proiectului Rosia Montana la audieri in Parlament: Ne sfidati zi de zi. Rabdarea are o limita/ Vointa strazii este ca proiectul sa fie retras.

Hotnews Hotnews,
 UPDATEProtestatarii impotriva proiectului Rosia Montana la audieri in Parlament: Ne sfidati zi de zi. Rabdarea are o limita/ Vointa strazii este ca proiectul sa fie retras.

Comisia parlamentara pentru Rosia Montana a audiat, joi seara aproximativ 10 protestatari din Piata Universitatii si reprezentanti ai ONG-urilor. In cadrul dezbaterilor, protestatarii au spus ca singura revendicare a Pietii Universitatii este retragerea proiectului Rosia Montana. Nu ma astept la compasiune din partea dvs. Ne sfidati zi de zi, rabdarea are o limita. )Singura revendicare a Pietii pentru care am venit aici este anularea proiectului de lege si interzicerea mineritului pe baza de cianuri, le-a spus parlamentarilor protestatarul Octavian Georgescu. Vezi in text cum s-au derulat audierile in comisia parlamentara. continuă pe Hotnews

Protest impotriva proiectului de la Rosia Montana la Berlin, surprins in direct la Digi 24 in timpul unei dezbateri despre alegerile dn Germania

Cateva zeci de persoane au protestat, duminica, si la Berlin fata de proiectul Rosia Montana. In timpul unei dezbateri Digi 24 pe tema alegerilor din Germania, transmisa in direct de la Berlin si moderata de Cosmin Prelipceanu si Emil Hurezeanu, au fost surprinse, in direct, imagini cu protestul impotriva proiectului Rosia Montana din capitala Germaniei. Majoritatea manifestantilor de la Berlin erau romani care au scandat atat in limba romana cat si in germana.

Guvernul din umbra al PDL cere retragerea din Parlament a proiectului Rosia Montana

Guvernul alternativ al PDL a decis joi sa solicite Guvernului Ponta retragerea proiectului Rosia Montana din Parlament pe motiv ca este neconstitutional. in plus, democrat-liberalii dorescformarea unui grup de lucru care sa elaboreze un raport si stabilirea unui dialog cu protestatarii.

Victor Ponta: Respingerea proiectului Rosia Montana ar fi un mesaj impotriva investitorilor straini

Respingerea proiectului Rosia Montana de catre Parlamentul Romaniei ar fi o catastrofa pentru Romania, este de parere premierul Victor Ponta. Rosia Montana este un proiect foarte important ca simbol, nu in.

Ponta: Nu am spus niciodata ca respingerea proiectului Rosia Montana ar fi o catastrofa

Primul ministru, Victor Ponta, a precizat ca respingerea proiectului minier de la Rosia Montana in Parlament nu ar reprezenta o tragedie.

Victor Ponta: Respingerea proiectului Rosia Montana ar fi o catastrofa pentru ...

Respingerea de catre Parlamentul Romaniei a proiectului Rosia Montana ar fi o catastrofa pentru Romania, pentru ca ar fi un mesaj impotriva investitorilor straini, a declarat premierul Victor Ponta la un seminar organizat de Reuters, transmite Mediafax. Daca Parlamentul va decide sa nu se faca acest proiect, nu va fi o mare problema din punct de vedere economic), dar daca Romania ofera mesajul ca suntem impotriva investitorilor straini, impotriva exploatarii potentialului nostru, acest .

Victor Ponta: Respingerea proiectului Rosia Montana - mesaj impotriva investitorilor, ceea ce ar fi o catastrofa pentru Romania

Respingerea de catre Parlamentul Romaniei a proiectului Rosia Montana ar fi o catastrofa pentru Romania, pentru ca ar fi un mesaj impotriva investitorilor straini, a declarat premierul Victor Ponta la un seminar, potrivit Mediafax.

Ponta: Respingerea proiectului Rosia Montana ar fi o CATASTROFA pentru Romania

Respingerea de catre Parlamentul Romaniei a proiectului Rosia Montana ar fi o catastrofa pentru Romania, pentru ca ar fi un mesaj impotriva investitorilor straini, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit.

Victor Ponta: Respingerea proiectului Rosia Montana ar fi o catastrofa pentru Romania

Respingerea de catre Parlamentul Romaniei a proiectului Rosia Montana ar fi o catastrofa pentru Romania, pentru ca ar fi un mesaj impotriva investitorilor straini, a declarat premierul Victor Ponta la un seminar, potrivit Mediafax.

Ponta: Respingerea proiectului Rosia Montana ar fi o catastrofa pentru Romania

Respingerea de catre Parlamentul Romaniei a proiectului Rosia Montana ar fi o catastrofa pentru Romania, pentru ca ar fi un mesaj impotriva investitorilor straini, a declarat premierul Victor Ponta la un seminar organizat de Reuters.

Ponta: Respingerea proiectului Rosia Montana ar fi o catastrofa pentru Romania

Respingerea de catre Parlamentul Romaniei a proiectului Rosia Montana ar fi o catastrofa pentru Romania, pentru ca ar fi un mesaj impotriva investitiilor straine, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )