Libnet.ro
UNICEF

17:00

Uraganul Dorian a provocat cel putin 50 de morti

România Liberă România Liberă,
Uraganul Dorian a provocat cel putin 50 de morti

Uraganul Dorian lasat in urma sa cel putin 50 de morti si numerosi disparuti in Bahamas, ne spune AF. continuă pe România Liberă

Burkina: Cel putin 20 de morti in atacuri

Cel putin 20 de persoane au fost ucise in doua atacuri, intre care unul cu dispozitiv exploziv impro.

Anunt ingrijorator: Dupa ce a devastat America, uraganul Dorian ajunge si in Europa

Meteorologii au anuntat ca uraganul Dorian va ajunge si in Europa, dupa ce a devastat Bahamas si sudul Statelor Unite ale Americii. Acesta calatoreste de-a latul Oceanului Atlantic si isi pierde din intensitate, urmand sa ajunga in Europa ca o simpla furtuna. Uraganul Dorian ajunge si in Europa Cel putin 43 de persoane si-au pierdut .

Guvernul statului Bahamas a trimis 900 de cadre din politie si armata, in insulele cel mai puternic afectate de uraganul Dorian

Guvernul statului Bahams a trimis 900 de membri ai fortelor de politie si ai armatei in insulele Abaco si Grand Bahama, zonele cele mai afectate de uraganul Dorian, incercand sa previna exploatarea pentru profit a unor companii din mediul privat, avand in vedere aparitia semnelor ca situatia a scapat de sub control in ceea ce priveste operatiunile de salvare, scrie The Guardian.

Uraganul Dorian se indreapta spre Canada

Uraganul Dorian a trecut de Carolina de Nord aducand ploi abundente de vineri, conform DPA.

DANIEL BREAZ: Nu exista scoli in Romania care sa nu beneficieze de cel putin un calculator

Ministrul interimar al Educatiei, Daniel Breaz, a declarat, marti, ca, in prezent, nu exista scoli in Romania care sa nu beneficieze de cel putin un calculator, iar 95% dintre acestea au si conexiune la internet, informeaza Agerpres.

VIDEO Cel putin un mort si zeci de raniti, in urma unui incendiu la un spital din Dusseldorf

Cel putin o persoana a murit si alte 72 de persoane au fost ranite in urma unui incendiu izbucnit in noaptea de luni spre marti intr-un spital din orasul german Dusseldorf, au transmis autoritatile locale, citate de publicatia Bild, scrie Mediafax.

Mats Wilander, despre recordul de Grand Slam-uri: Federer va juca inca cel putin doi ani, va incerca sa-l opreasca pe Nadal

Rafael Nadal si-a imbogatit impresionantul palmares cu al 19-lea trofeu de Grand Slam, fiind la un singur titlu distanta de Roger Federer, detinatorul recordului la acest capitol. Mats Wilander 55 de ani), de sapte ori campion de Grand Slam, este de parere ca elvetianul va incerca sa il opreasca pe Nadal sa ii egaleze recordul, iar asta il va determina sa joace tenis inca cel putin doi ani.

Cel putin opt persoane au murit in Coreea de Nord si Coreea de Sud din cauza taifunului Lingling

Cel putin cinci nord-coreeni au murit si trei a fost raniti din cauza taifunului Lingling, care a lo.

Patria Bank vrea sa emita cel putin 6.000 de obligatiuni

Patria Bank vrea sa emita, in perioada 16 septembrie - 4 octombrie, cel putin 6. 000 de obligatiuni in valoare de minimum 3 milioane de euro, potrivit unui document al bancii.

Canada: Peste 200.000 de persoane ramase fara curent din cauza uraganul Dorian

Peste 200. 000 de canadieni au ramas fara curent dupa trecerea uraganului Dorian, care a provocat zec.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2439 seconds )