Libnet.ro
UNICEF

01:05

URAGANUL FACE PRAPAD in State: Cel putin cinci morti si peste 800.000 de gospodarii fara curent electric (VIDEO)

B1 B1,
URAGANUL FACE PRAPAD in State: Cel putin cinci morti si peste 800.000 de gospodarii fara curent electric (VIDEO)

Cel putin cinci persoane au murit, iar peste 800 de mii de case au fost lasate fara curent electri in urma Uraganului Florence care a lovit statele americane de pe coasta de est. Carolina de Sud si. continuă pe B1

China: Cel putin 9 morti si 43 de raniti dupa ce o masina a intrat in multime in orasul Hunan

Alerta de securitate in China dupa ce un barbat cu masina in plina intr-o piata aglomerata din orasul Hunan. Cel putin 9 persoane au murit si alte 43 sunt ranite, conform unui bilant al autoritatilor lo.

China: Cel putin 9 morti si 43 de raniti dupa ce o masina a intrat in multime in orasul Hunan (VIDEO)

Alerta de securitate in China dupa ce un barbat a intrat cu masina in plinintr-o piata aglomerata din orasul Hunan. Cel putin 9 persoane au murit si alte 43 sunt ranite, conform unui bilant al.

Atac armat in Statele Unite! Cel putin cinci oameni au fost ucisi

Un barbat inarmat a ucis cinci persoane, printre care si sotia sa, la Bakersfield, California, dupa care s-a sinucis, transmite AFP. Avem sase persoane decedate. Una este suspectul si cinci alte victime, a in.

Uraganul Florence a devastat SUA.Cel putin cincioameni au murit

Uraganul Florence, care a lovit ieri statele americane de pe coasta de est, Carolina de Sud si Carolina de Nord fiind cele mai afectate, a cauzat cel putin patru morti, inundatii catastrofale, echipele de salvare.

Uraganul Florence: Cel putin 4 morti, peste 800.000 de gospodarii fara curent electric. Trump va ajunge in zonele afectate

Uraganul Florence, care a lovit ieri statele americane de pe coasta de est, Carolina de Sud si Carolina de Nord fiind cele mai afectate, a cauzat cel putin patru morti, inundatii catastrofale, echipele de salvare incercand sa recupereze mai multe persoane blocate in case.

VIDEO Cel putin 9 morti si 45 de raniti dupa ce o masina a intrat in multime in China

Cel putin noua persoane au fost ucise si 45 ranite miercuri seara dupa ce o masina a intrat intr-o piata aglomerata din Mishui, metropola Hengyang, in provincia chineza Hunan.

Imagini socante. O masina a patruns in multime intr-o piata dintr-un oras din sudul Chinei. Cel putin 9 morti - VIDEO

Cel putin 9 persoane au murit si 46 au fost ranite dupa ce o masina a patruns miercuri in multime intr-o piata aglomerata din sudul Chinei, relateaza publicatia britanica Express. Incidentul a fost.

FLORENCE face PRAPAD in SUA! Guvernatorul Carolinei de Nord: URAGANUL a deversat cantitati MONUMENTALE de precipitatii (VIDEO)

Uraganul Florence face ravagii in Statele Unite. Roy Cooper, guvernatorul Carolinei de Nord, a afirmat sambata ca uraganul a deversat cantitati monumentale de precipitatii de precipitatii chiar daca forta s.

Diplomat american: Cel putin 15 jurnalisti au fost agresati fizic si verbal de catre jandarmi la protestul din 10 august

Ambasada SUA de la Bucuresti a distribuit, vineri, pe pagina sa, un mesaj al unui diplomat american care sustine ca la mitingul Diasporei din 10 august din Piata Victoriei au fost agresati fizic si verbal cel.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )