Libnet.ro
UNICEF

08:30

Uraganul Florence a devastat SUA.Cel putin cincioameni au murit

Antena3 Antena3,
Uraganul Florence a devastat SUA.Cel putin cincioameni au murit

Uraganul Florence, care a lovit ieri statele americane de pe coasta de est, Carolina de Sud si Carolina de Nord fiind cele mai afectate, a cauzat cel putin patru morti, inundatii catastrofale, echipele de salvare. continuă pe Antena3

Uraganul Florence: Cel putin 4 morti, peste 800.000 de gospodarii fara curent electric. Trump va ajunge in zonele afectate

Uraganul Florence, care a lovit ieri statele americane de pe coasta de est, Carolina de Sud si Carolina de Nord fiind cele mai afectate, a cauzat cel putin patru morti, inundatii catastrofale, echipele de salvare incercand sa recupereze mai multe persoane blocate in case.

Uraganul Florence - Minim 5 morti, peste 800.000 de gospodarii afectate

Uraganul Florence, care a lovit ieri statele americane de pe coasta de est, Carolina de Sud si Carolina de Nord fiind cele mai afectate, a cauzat cel putin patru morti, inundatii catastrofale, echipele de salvare incercand sa recupereze mai multe persoane blocate in case, scrie News. ro.

Uraganul Florence incepe sa patrunda pe Coasta de Est a SUA. Imagini spectaculoase cu ciclonul, captate de NASA

Uraganul Florence care a fost retrogradat in intensitate, miercuri seara, la categoria 2 din 5 pe scara Saffir-Simpson nu este mai putin periculos. Aproape 1,7 milioane de persoane au fost avertizate sa se adaposteasca.

VIDEO SUA: Uraganul Florence a ajuns pe Coasta de Est: peste 100.000 de locuinte au ramas fara curent. Sunt asteptate inundatii catastrofale

Uraganul Florence a ajuns pe Coasta de Est a SUA, scrie BBC. Oficialii americani au avertizat ca vor exista valuri de furtuna atat in Carolina de Sud cat si in Calorina de Nord, uraganul deplasandu-se catre uscat cu viteze ale vantului de 150 de km/h.

SUA: Uraganul Florence ameninta sa faca distrugeri fara precedent

Uraganul Florence - cea mai puternica furtuna care ameninta cele doua state Carolina de aproape trei decenii - se apropie din ce in ce mai mult de coasta de est a SUA, existand sansa producerii de inundatii devastatoare in urmatoarele 48 de ore, potrivitBBC.

Uraganul Florence a atins Coasta de Est a Statelor Unite (VIDEO)

Uraganul Florence a atins Coasta de Est a Statelor Unite. Furtuna ameninta cu inundatii apocaliptice si rafale extrem de puternice. Zeci de mii de case au ramas fara energie, iar apa marii a ajuns pe.

Uraganul Florence a generat valuri de 25 de metri inaltime. Imagini surprinse din ochiul furtunii - VIDEO

Uraganul Florence ramane extrem de periculos. in prezent de categoria a doua din cinci, furtuna e insotita de vant de 175 de kilometri pe ora si se misca lent. Furtuna e asteptata sa loveasca joi.

Uraganul Florence loveste SUA. Donald Trump ii avertizeaza pe americani: Ar putea fi cea mai putenica furtuna vazuta vreodata. Fugiti din calea ei

Presedintele Donald Trump ii avertizeaza pe locuitorii din Carolina de Nord si de Sud ca trebuie sa fuga din calea uraganului Florence, care ar putea fi, potrivit specialistilor, cea mai puternica furtuna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )