Libnet.ro
UNICEF

14:45

Uraganul Irma, vazut prin imagini realizate de Statia Spatiala Internationala (VIDEO)

B1 B1,
Uraganul Irma, vazut prin imagini realizate de Statia Spatiala Internationala (VIDEO)

Statia Spatiala Internationala a realizat mai multe fotografii din timpul uraganului Irma, cel mai puternic uragan care a trecut vreodata prin Oceanul Atlantic, potrivit The Telegraph. Avand o. continuă pe B1

Imagini din spatiu cu uraganul Irma, una dintre cele mai puternice furtuni din Atlantic, care a provocat 14 morti

Cosmonautul rus Serghei Riazanski a publicat pe pagina sa de Faceboook imagini cu uraganul Irma, asa cum se vede de pe Statia Spatiala Internationala.

Imagini din spatiu cu uraganul Irma, una dintre cele mai puternice furtuni din Atlantic

Cosmonautul rus Sergey Ryazansky a publicat pe pagina sa de Faceboook imagini cu uraganul Irma, asa cum se vede de pe Statia Spatiala Internationala.

Cum se vede uraganul Irma de pe Statia Spatiala Internationala - VIDEO

Statia Spatiala Internationala a realizat o serie de fotografii cu uraganul Irma, cel mai puternic uragan care s-a format vreodata in Oceanul Atlantic, potrivit The Telegraph. Cu o durata de peste.

Imagini incredibile cu uraganul Irma. Locuitorii REFUZA sa se adaposteasca (VIDEO)

Imagini incredibile cu uraganul Irma au fost publicate de NASA. Irma este cel mai puternic uragan al Atlanticului si se indreapta spre mai multe zone, printre care si insulele Caraibe. in plus,.

Aeroportul International Princess Juliana, DISTRUS de uraganul Irma (FOTO)

Aeroportul International Princess Juliana St Maarten, a fost grav afectat joi , de uraganul Irma, potrivit mirror. co. uk. Furtuna de 185 km / h a izbucnit prin Aeroportul International Princess.

Uraganul Irma se indreapta spre Florida, lasand in urma 14 morti si mii de persoane fara adapost

Uraganul Irma a lovit joi Insulele Turks si Caicos, dupa ce a zdrobit insulele din Caraibe, omorand 14 persoane si lasand mii de persoane fara adapost. Irma se indreapta acum spre Florida, potrivit Globalnews. Furtuna a distrus insulele Barbuda, Saint Martin si Insulele Virgine britanice si americane.

Ce a provocat uraganul Irma, cea mai puternica furtuna din Atlanic

Chiar daca uraganul Irma si uraganul Harvey nu au o cauza directa schimbarile climatice, specialistii atrag atentia ca distrugerile in masa care au urmat sunt o cauza a modificarilor climatice din.

Uraganul Irma a facut Insula Barbuda sa dispara de pe fata Pamantului

Uraganul Irma va trece astazi pe langa Republica Dominicana si Haiti, maine se va apropia de Cuba, iar in weekend va lovi Florida, unde autoritatile au inceput deja evacuarile. Uraganul.

Trei romani sunt dati disparuti in insulele Caraibe, puternic lovite de uraganul Irma (VIDEO)

Trei romani sunt de negasit dupa ce uraganul Irma a lovit cu toata forta mai multe insule din Caraibe. Acestia lucrau pe insula St. Martin. Uraganul de categoria 5 a devastat mai multe insule din Caraibe si.

Regizorul Alex Ceausu, blocat in Miami de uraganul Irma

Uraganul Irma ameninta sa loveasca statul american Florida unde se afla sute de romani, fie rezidenti acolo, fie turisti. Unul dintre ei este regizorul roman Alex Ceausu, care a vorbit in.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )