Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ce le ureaza Klaus Iohannis jurnalistilor, de Ziua Internationala a Libertatii Presei

România Liberă România Liberă,
Ce le ureaza Klaus Iohannis jurnalistilor, de Ziua Internationala a Libertatii Presei

Presedintele Klaus Iohannis a publicat astazi, 3 mai, de Ziua mondiala a libertatii presei, un mesaj in care afirma ca o democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica. Seful statului le-a urat jurnalistilor sa fie obiectivi si si determinati sa afle adevarul. continuă pe România Liberă

Mesajul premierului Ciolos, de Ziua Mondiala a Libertatii Presei

Premierul Dacian Ciolos a transmis un mesaj de Ziua Mondiala a Libertatii Presei in care condamna orice incalcare a libertatii de exprimare si amenintarile la adresa sigurantei fizice a jurnalistilor, transmitand totodata recunostinta si sustinerea sa pentru ziaristii care isi fac meseria cu onestitate, curaj si motivatie pentru reflectarea adevarului.

De Ziua Mondiala a Libertatii Presei

3 mai e Ziua Mondiala a Libertatii Presei. Cu aceasta ocazie as dori sa evoc personalitatea a trei jurnalisti care, intr-o Romanie nelibera, intr-o Romanie in care fiecare cuvant scris era atent cumpanit si drastic controlat, in care presa avea arareori dreptul si libertatea de a nu fi supusa propagandei si minciunii comuniste, au adus, de la 2. 000 de kilometri distanta, vocea adevarului.

Klaus Iohannis, mesaj pentru jurnalisti cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei: O democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica. Ramaneti obiectivi si in cele mai dificile momente

Presedintele Klaus Iohannis a transmis jurnalistilor un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei. Seful statului este de parere ca o democratie nu poate fi autentica fara o presa.

Iohannis, de Ziua Libertatii Presei: incurajez jurnalistii ca si in cele mai dificile momente sa ramana obiectivi

Presedintele Klaus Iohannis transmite, pe Facebook, un mesaj de Ziua Mondiala a Libertatii Presei, afirmand ca o democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica, el incurajand jurnalistii ca si in cele mai dificile momente ale activitatii lor sa ramana obiectivi si determinati sa afle si sa prezinte intotdeauna adevarul.

Ziua Internationala Star Wars, celebrata in Romania: Fanii pot lua parte la activitati dedicate francizei

Fanii din intreaga lume ai francizei SF celebreaza miercuri, 4 mai,Ziua Internationala Star Wars. Grand Cinema More organizeaza pentru al doilea an consecutiv in Romania un eveniment dedicat universului Razoiul Stelelor.

Legea privind infiintarea in strainatate a Centrelor Comunitare Romanesti a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea prin care se infiinteaza Centrele Comunitare Romanesti in state in care exista comunitati cu cel putin 5. 000 de romani a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. In cadrul Centrelor Comunitare Romanesti se vor organiza activitati.

Presedintele Klaus Iohannis a plecat in Afganistan, la o intalnire cu militarii romani. Carmen Iohannis il insoteste

Presedintele Klaus Iohannis se afla, duminica, in prima zi de Paste, in Afganistan, alaturi de sotia sa, Carmen, unde are intalniri cu militarii romani aflati in misiune.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind etichetarea laptelui

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul pentru promulgarea Legii care vizeaza stabilirea de masuri suplimentare obligatorii pentru etichetarea laptelui proaspat pentru consum si a produselor lactate.

Klaus Iohannis, despre summitul NATO de la Varsovia: Situatia din proximitatea Romaniei ne cere sa solicitam sprijin din partea aliatilor nostri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in Afganistan, ca miza Romaniei la summitul NATO de la Varsovia este sa consolidam prezenta aliantei pe flancul estic. Acesta a mai precizat ca.

Planul de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis

Presedintele Partidului Romania Unita, deputatul Bogdan Diaconu, a anuntat ca va cere suspendarea presedintelui Klaus Iohannis daca in Romania vor ajunge migranti din alte tari UE. Diaconu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )