Libnet.ro
UNICEF

15:00

Klaus Iohannis, mesaj pentru jurnalisti cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei: O democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica. Ramaneti obiectivi si in cele mai dificile momente

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj pentru jurnalisti cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei: O democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica. Ramaneti obiectivi si in cele mai dificile momente

Presedintele Klaus Iohannis a transmis jurnalistilor un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei. Seful statului este de parere ca o democratie nu poate fi autentica fara o presa. continuă pe B1

UPDATE Klaus Iohannis in Afganistan, pentru o intalnire cu militarii romani: Voi, cei aflati in teatru, stiti cel mai bine realitatile din teren. Misiunea Afganistan nu este incheiata

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat duminica in teatrul de operatiuni din Afganistan, s-a intalnit cu militari romani aflati in misiune in aceasta tara, a anuntat Administratia Prezidentiala. UPDATE Seful statului le-a transmis militarilor ca ei stiu bine ca misiunea nu s-a incheiat, acesta fiind principalul front de lupta impotriva terorismului.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru ortodocsii care sarbatoresc invierea Domnului Iisus Hristos (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis ortodocsilor care sarbatoresc duminica invierea Mantuitorului Iisus Hristos un mesaj video pe pagina oficiala de Facebook. invierea Domnului.

Ce le ureaza Klaus Iohannis jurnalistilor, de Ziua Internationala a Libertatii Presei

Presedintele Klaus Iohannis a publicat astazi, 3 mai, de Ziua mondiala a libertatii presei, un mesaj in care afirma ca o democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica. Seful statului le-a urat jurnalistilor sa fie obiectivi si si determinati sa afle adevarul.

Presedintele Iohannis, mesaj video pe Facebook: invierea Domnului este sarbatoarea luminii si a bucuriei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video pe Facebook in care arata ca invierea Domnului este sarbatoarea luminii si a bucuriei, aducatoare de speranta si iubire crestina, si le ureaza Sarbatori Fericite! tuturor celor care duminica sarbatoresc Sf. Pasti.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea privind etichetarea laptelui

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul pentru promulgarea Legii care vizeaza stabilirea de masuri suplimentare obligatorii pentru etichetarea laptelui proaspat pentru consum si a produselor lactate.

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, isi petrec sarbatorile de Paste in Afganistan: Vizita Primei Doamne in Irak, o premiera de acest gen pentru Romania (VIDEO)

Nici la Sibiu, nici la Bucuresti! Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, petrec Pastele in Afganistan, acolo unde vor ciocni oua rosii cu militarii romani aflati in misiune, arata B1.

Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, isi petrec sarbatorile de Paste in Afganistan: Vizita Primei Doamne intr-o zona de lupta, o premiera de acest gen pentru Romania (VIDEO)

Nici la Sibiu, nici la Bucuresti! Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, petrec Pastele in Afganistan, acolo unde vor ciocni oua rosii cu militarii romani aflati in misiune, arata B1.

Moment jenant pentru presedinte: Lui Klaus Iohannis i s-a cerut demisia in timp ce se afla la slujba de inviere de la Patriarhia Romana (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a primit lumina sfanta la Patriarhie, insa a avut parte de un moment mai putin placut. in timpul slujbei de inviere, un barbat a strigat de mai multe ori.

Legea privind infiintarea in strainatate a Centrelor Comunitare Romanesti a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea prin care se infiinteaza Centrele Comunitare Romanesti in state in care exista comunitati cu cel putin 5. 000 de romani a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. In cadrul Centrelor Comunitare Romanesti se vor organiza activitati.

Presedintele Klaus Iohannis a plecat in Afganistan, la o intalnire cu militarii romani. Carmen Iohannis il insoteste

Presedintele Klaus Iohannis se afla, duminica, in prima zi de Paste, in Afganistan, alaturi de sotia sa, Carmen, unde are intalniri cu militarii romani aflati in misiune.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )