Libnet.ro
UNICEF

01:05

DE URGENTA la spital... Clipe teribile pentru Andreea Marin: Din pacate vestile nu sunt bune...

B1 B1,
DE URGENTA la spital... Clipe teribile pentru Andreea Marin: Din pacate vestile nu sunt bune...

Andreea Marin a ajuns de urgenta la spital si urmeaza sa fie operata! Vedeta a vorbit mai multe despre problemele de sanatate cu care se confrunta! Celebra Andreea Marin a avut parte de o vara agitata,. continuă pe B1

Rasturnare de situatie: Ce s-a intamplat cu inelul purtat pe deget de Andreea Marin... Fanii sunt uluiti... (FOTO)

Andreea Marin nu inceteaza sa-si uimeasca fanii. Cunoscuta drept o femeie pregatita sa faca fata oricarei provocari, vedeta a aparut, de curand, purtand un inel special, pe care l-a prezentat drept un ac.

Razboi total: Ce a facut Andreea Marin si cum va reactiona de aceasta data eterna rivala Mihaela Radulescu...

Rivalitatea dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu este cunoscuta de ani buni. Acum insa un sondaj privind modelele feminine din Romania scoate la iveala perceptia pe care oamenii o au in legatura cu cele.

Iulia Albu a sters pe jos cu Andreea Marin si Lavinia Pirva: impartiti-l frateste, fetelor (FOTO)

Iulia Albu e cunoscuta pentru vorbele acide pe care le poate imparti vedetelor privind aparitiilor acestora in public, facand referire in special la hainele pe care acestea aleg sa le poarte. insa, putem.

Andreea Balan, din nou mamica! Familia noastra se mareste

La scurt timp dupa ce s-a aflat ca Andreea Balan este insarcinata pentru a doua oara, vedeta a scris un mesaj emotionant pe retelele de socializare, dandu-le vestea cea mare tuturor admiratorilor.

Romnia trece smbata spre duminica la ora de iarna, poate pentru ultima oara din 1932

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, pe 28 octombrie, la ora de iarna 2018, astfel incat ora 4 va deveni ora 3, iar ziua de duminica va fi cea mai lunga din an. Aceasta ar putea fi ultima oara cand Romania schimba ora, dupa mai bine de 80 de ani, dupa ce Comisia Europeana a decis ca aceasta practica trebuie eliminata pana in 2019.

Romnia trece smbata spre duminica la ora de iarna, poate pentru ultima oara din 1979

Romania trece, in noaptea de sambata spre duminica, pe 28 octombrie, la ora de iarna 2018, astfel incat ora 4 va deveni ora 3, iar ziua de duminica va fi cea mai lunga din an. Aceasta ar putea fi ultima oara cand Romania schimba ora, dupa aproape 40 de ani, dupa ce Comisia Europeana a decis ca aceasta practica trebuie eliminata pana in 2019.

Romnia a trecut smbata spre duminica la ora de iarna, poate pentru ultima oara din 1979

Romania a trecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe 28 octombrie, la ora de iarna 2018, astfel incat ora 4 a devenit ora 3, iar ziua de duminica va fi cea mai lunga din an. Aceasta ar putea fi ultima oara cand Romania schimba ora, dupa aproape 40 de ani, dupa ce Comisia Europeana a decis ca aceasta practica trebuie eliminata pana in 2019.

Parlamentul European a votat pentru interzicerea n UE a articolelor din plastic de unica folosinta

Articolele din plastic de unica folosinta, cum ar fi placile si tacamurile vor fi interzise in UE, ca urmare a unui proiect adoptat de Parlamentul European. Deputatii europeni au adaugat pe lista plasticului interzis in UE din 2021 produse din materiale plastice oxo-degradabile, cum ar fi pungile sau ambalajele si recipiente pentru fast-food din polistiren expandat. Raportul a fost adoptat cu 571 voturi pentru, 53 voturi impotriva si 34 abtineri.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )