Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIORICA DANCILA: Deciziile in PSD se vor lua cu votul majoritatii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
VIORICA DANCILA: Deciziile in PSD se vor lua cu votul majoritatii

Premierul Viorica Dancila da asigurari, intr-o postare pe Facebook, ca in PSD deciziile vor fi luate intotdeauna doar cu votul majoritatii si in forurile statutare ale partidului. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila va publica rapoartele privind votul din diaspora

Premierul Viorica Dancila a primit rapoartele de la Ministerul Afacerilor Externe si de la Ministerul Afacerilor Interne cu privire la organizarea si desfasurarea votului din diaspora de pe 26 mai, iar in scurt ti.

VIORICA DANCILA: Vom depune amendamente la pactul propus de presedinte

Premierul Viorica Dancila, presedinte interimar al PSD, a declarat, ieri, ca social-democratii vor depune amendamente la pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis.

NICOLAE BADALAU: O sustin pe Viorica Dancila la presedintia PSD

Ministrul Economiei, Nicolae Badalau, a declarat, astazi, la finalul sedintei Comitetului Executiv, ca o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al PSD, daca premierul isi va depune candidatura.

Viorica Dancila a promis la Bruxelles ca sustine statul de drept. Primul test: votul din Parlament la Codurile penale

Aflata la Bruxelles in prima vizita post-Dragnea, premierul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu liderii Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si Frans Timmermans, doi critici vehementi ai asaltului PSD la Justitie. Premierul s-a angajat sa sustina statul de drept. Primul test va fi in Parlament, la votul pentru modificarea Codurilor penale.

Viorica Dancila le-a promis liderilor europeni ca sustine Justitia. Primul test: votul din Parlament la Codurile penale

Aflata la Bruxelles in prima vizita post-Dragnea, premierul Viorica Dancila a avut o intrevedere cu liderii Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker si Frans Timmermans, doi critici vehementi ai asaltului PSD la Justitie. Premierul s-a angajat sa sustina statul de drept. Primul test va fi in Parlament, la votul pentru modificarea Codurilor penale.

VIORICA DANCILA: PSD nu a facut scut in jurul lui Tariceanu

PSD nu a facut scut in jurul presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, la votul prin care se cerea incuviintarea urmaririi penale, a declarat, astazi, presedintele interimar al social-democratilor, premierul Viorica Dancila.

Viorica Dancila: PSD nu a facut scut in jurul domnului Tariceanu. Matematica: Tariceanu a fost salvat cu voturile PSD

Presedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, miercuri, ca PSD nu a facut scut in jurul lui Calin Popescu Tariceanu atunci cand s-a pus problema ridicarii imunitatii acestuia. insa rezultatul votul din Senat arata ca Tariceanu a fost salvat de ancheta DNA cu sprijinul decisiv al PSD.

Viorica Dancila: Luam in calcul si sustinerea unui candidat din afara PSD la prezidentiale (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, dupa CEx, ca nu este exclus ca partidul sa sustina la prezidentiale un candidat din afara PSD. Luam in calcul si aceasta varianta. Binenteles ca decizia o vom lua.

Surse din sedinta CEX: Viorica Dancila a amenintat cu demisia daca liderii PSD nu accepta un congres rapid. Cum se impart taberele

In sedinta CEX, premierul Viorica Dancila a amenintat ca demisioneaza daca liderii PSD nu sunt de acord cu organizarea unui Congres cat mai repede, la finalul lunii iunie. O alta tabara din partid, formata din Paul Stanescu, Gabriela Firea si Marcel Ciolacu, a cerut Congres abia dupa alegerile prezidentiale. Pana acum, Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv. Urmeaza votul final pentru data Congresului.

Viorica Dancila: Luni voi face publice analizele facute de MAE si MAI pe votul din diaspora. Vom discuta si despre ministri. O sa-l sun pe Iohannis

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca luni va publica analizele facute de MAE si MAI despre haosul la votul din diaspora, apoi va decide daca se impune remanierea ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan. Viorica Dancila va discuta azi cu presedintele Klaus Iohannis despre cele trei propuneri de ministri trimise deja la Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )