Libnet.ro
UNICEF

09:00

Urna mobila pentru pacientii din spitale

România Liberă România Liberă,
Urna mobila pentru pacientii din spitale

Pacientii din marile spitale bucurestene vor vota cu urna mobila, duminica, la alegerile prezidentia. continuă pe România Liberă

Victor Costache promite toleranta zero fata de spaga din spitale: E un fenomen adanc inradacinat in societatea medicala. Mai este o singura tara europeana unde se practica

Noul ministru al Sanatatii, Victor Costache, promite toleranta zero fata de spaga din spitale, despre care afirma ca reprezinta un fenomen adanc inradacinat in societatea medicala si in societatea romaneasca. El a adaugat ca intre tarile europene mai este una singura unde se practica acest obicei, pe care nu vreau sa o numesc.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii din Diaspora: Veniti la vot pentru ca tara are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-ati afla

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, pe Facebook, un mesaj pentru romanii din Diaspora, pe care ii indeamna sa iasa la vot. incepand de astazi, timp de trei zile, romanii din strainatate voteaza.

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Numerele si zilele norocoase la Loto pentru nativii din zodia Balanta

Numerele si zilele norocoase la Loto pentru nativii din zodia Balanta Pentru a intocmi un bilet este nevoie ca balanta sa faca echipa cu nativii din zodia Taur si din Scorpion. Daca sunteti nascuti intre 2.

Stefan Banica Jr si Oana Sarbu, platiti regeste pentru rolurile din Liceenii. Cum au cheltuit banii

Stefan Banica Jr si Oana Sarbu au cunoscut celebritatea dupa ce au jucat in Liceeni, filmul care a schimbat o generatie si care inca mai este privit cu sufletul la gura de foarte multi nostalgici. Cei doi actori au primit o suma mare de bani pentru vremea respectiva, dar ceea ce a contat cu adevarat .

ASTEPTAT SA FIE APLICAT, LA NOI, DE LA FINALUL LUI 2019 Sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun - operational din 31 octombrie

Asteptat sa devina operational, in tara noastra, la finalul anului 2019, sistemul de trasabilitate pentru produsele din tutun tigarete si tutun de rulat) a devenit disponibil mai devreme, respectiv incepand cu data de 31 octombrie 2019, subliniaza Mihai Petre, Director, Comert International, EY Romania.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ultima zi a campaniei electorale, prima zi de vot pentru romanii din strainatate

Campania electorala pentru alegerile prezidentiale, care a inceput pe 12 octombrie, se va incheia sambata, la ora 7,00. Totodata, vineri este prima zi.

LIVETEXT Alegeri prezidentiale 2019 - prima zi de vot pentru romanii din diaspora. Peste 75.000 de romani din diaspora s-au prezentat la urne Topul tarilor cu numarul cel mai mare de alegatori Prezenta la vot in timp real

Romanii din strainatate voteaza incepand de vineri, ora locala 12. 00, si au la dispozitie trei zile in care pot merge la una din cele 835 de sectii de votare din strainatate. Primele sectii s-au deschis in Noua Zeelanda, Australia, Japonia, Coreea si China. HotNews. ro prezinta tot ce trebuie sa stii despre alegeri, inclusiv harta interactiva a sectiilor de votare din diaspora si situatia pe tari. 00: Peste 77. 000 de romani din au votat pana cu o ora inainte de inchiderea sectiilor22. 00: Peste 75. 000 de romani din diaspora s-au prezentat la urne21. 00: Peste 70. 000 de romani s-au prezentat la urne vineri pana la aceasta ora20. 00: Peste 61. 000 de romani s-au prezentat la urne pana la aceasta ora.

Diaspora voteaza. S-au deschis sectiile de votare si pentru romanii din Australia

Cinci dintre cele sase sectii de votare din Australia pentru alegerea presedintelui Romaniei s-au deschis vineri la ora locala 12:00 03:00 ora Romaniei) la Canberra, Melbourne, Sydney, Brisbane si Adelaide. in scurt timp se va deschide si sectia din Perth, situata pe un fus orar diferit.

SCANDAL pentru voturile din DIASPORA! PSD-istul Catalin Radulescu cere ANULAREA alegerilor prezidentiale si anunta ca face plangere la DNA (VIDEO)

DeputatulPSDCatalin Radulescu a declarat, joi, in cadrul emisiunii Se intampla acum de pe B1 TV ca va face plangere la DNA pentru fraudarea alegerilor. PSD-istul vrea anularea alegerilor,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )