Libnet.ro
UNICEF

06:15

Diaspora voteaza. S-au deschis sectiile de votare si pentru romanii din Australia

Hotnews Hotnews,
 Diaspora voteaza. S-au deschis sectiile de votare si pentru romanii din Australia

Cinci dintre cele sase sectii de votare din Australia pentru alegerea presedintelui Romaniei s-au deschis vineri la ora locala 12:00 03:00 ora Romaniei) la Canberra, Melbourne, Sydney, Brisbane si Adelaide. in scurt timp se va deschide si sectia din Perth, situata pe un fus orar diferit. continuă pe Hotnews

Diaspora voteaza. Prima sectie a fost deschisa in Noua Zeelanda

Prima sectie de votare s-a deschis in Auckland din Noua Zeelanda, vineri, 01. 00 ora Romaniei, echivalentul orei locale 12. La alegerile prezidentiale din acest an au fost organizate 835 de sectii de votare pentru romanii din strainatate.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT diaspora. Anunt important pentru romanii care voteaza in strainatate

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 VOT diaspora. Scoli, centre culturale, hoteluri, restaurante sau spatii de divertisment pentru copii vor gazdui sectii de votare pentru romanii din diaspora la alegerile prezidentiale.

Klaus Iohannis, mesaj pentru romanii din Diaspora: Veniti la vot pentru ca tara are mare nevoie de fiecare dintre voi, oriunde v-ati afla

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, pe Facebook, un mesaj pentru romanii din Diaspora, pe care ii indeamna sa iasa la vot. incepand de astazi, timp de trei zile, romanii din strainatate voteaza.

LIVETEXT Alegeri prezidentiale 2019 - prima zi de vot pentru romanii din diaspora. Peste 75.000 de romani din diaspora s-au prezentat la urne Topul tarilor cu numarul cel mai mare de alegatori Prezenta la vot in timp real

Romanii din strainatate voteaza incepand de vineri, ora locala 12. 00, si au la dispozitie trei zile in care pot merge la una din cele 835 de sectii de votare din strainatate. Primele sectii s-au deschis in Noua Zeelanda, Australia, Japonia, Coreea si China. HotNews. ro prezinta tot ce trebuie sa stii despre alegeri, inclusiv harta interactiva a sectiilor de votare din diaspora si situatia pe tari. 00: Peste 77. 000 de romani din au votat pana cu o ora inainte de inchiderea sectiilor22. 00: Peste 75. 000 de romani din diaspora s-au prezentat la urne21. 00: Peste 70. 000 de romani s-au prezentat la urne vineri pana la aceasta ora20. 00: Peste 61. 000 de romani s-au prezentat la urne pana la aceasta ora.

DIASPORA VOT OLANDA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Olanda

DIASPORA VOT OLANDA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Franta

DIASPORA VOT FRANTA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in CIPRU

DIASPORA VOT CIPRU Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi in rezultatul.

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Unde voteaza romanii din Dispora in Germania

DIASPORA VOT GERMANIA Sectii de votare ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Romanii din strainatate sunt foarte importanti pentru alegerile prezidentiale 2019. Romanii din Diaspora pot fi chiar decisivi.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. S-au deschis sectiile de vot in Republica Moldova

in Republica Moldova, vineri, la ora 12,00 ora locala, au fostdeschise sectiile de vot pentru alegerile prezidentiale. in premiera, romanii de dincolo de granite au la.

16.000 de sectii de votare pentru cei cu mobilitatea redusa

Peste 16. 000 de sectii de votare asigura accesul alegatorilor cu mobilitate redusa, potrivit unui co.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3537 seconds )