Libnet.ro
UNICEF

10:15

Urzeala tronurilor, un alt capitol incheiat: cele mai socante si impresionante scene din acest sezon

Adevărul Adevărul,
Urzeala tronurilor, un alt capitol incheiat: cele mai socante si impresionante scene din acest sezon

Ultimul episod al celui de-al cincilea sezon din serialul Urzeala tronurilor/ Game of Thrones, care a adus atata moarte incat a scandalizat opinia publica si a nascut replici ce fac astazi parte din limbajul urban, va fi difuzat pe 15 iunie, de la ora 4. 00 dimineata, la HBO. Adevarul va propune o trecere in revista a celor mai importante momente care au marcat acest capitol. continuă pe Adevărul

Cele mai frecvente scuze ale soferilor prinsi de radar: Ma grabesc la spital, iar arogantii spun ca masina lor nu e facuta ca sa mearga cu 50 km/h

De cele mai multe ori, soferii prinsi de radar cu viteza incearca sa scape fara amenda invocand tot felul de scuze. Potrivit politistilor, de cele mai multe ori, soferii isi scuza graba prin nevoia de a ajunge la spital. Oricat ar fi de credibile scuzele, politistii trebuie sa aplice macar un avertisment, care inseamna puncte penalizare.

Rochii de mireasa. Cele mai frumoase modele purtate de vedetele noastre

Fie ca vorbim despre Anda Adam, Alina Sorescu, Anca Lungu, Brigitte Sfat sau Monica Gabor, iata cele mai frumoase modele de rochii de mireasa purtate de vedetele noastre! .

Cele mai bune tablete pe care sa le cumperi pana in toamna

Companiile care produc cele mai bune tablete in 2015 se lupta pentru suprematie. Mai avem pana la finalul anului, dar deja sunt pe piata tablete foarte bune pe care sa le alegi. Cei mai mari producatori se lupta sa realizeze cele mai bune tablete in 2015 cu care sa cucereasca publicul. Ei vin cu cele [] Cele mai bune tablete pe care sa le cumperi pana in toamna Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor

Locuitul in spatiu ar avea o serie de avantaje imposibil de contestat. Totusi, Internetul cu viteza mare nu este unul dintre ele. Internetul in spatiu este structurat cu ajutorul unei retele de sateliti, construiti identic celor pe care NASA ii foloseste pentru a asigura comunicarea intre inginerii de pe Pamant si cei din spatiu. Astronautii [] Viteza internetului, una dintre cele mai mari probleme ale astronautilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Facebook vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta!

De la Andreea Mantea, Ilinca Vandici sau Tuncay Ozturk si pana la Giulia Nahmany, Bianca Lapuste ori Andreea Banica, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe paginile lor oficiale de Facebook! .

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre celebritati de la Hollywood, precum Lady Gaga ori Beyonce, sau despre vedete autohtone, cum ar fi Adelina Pestritu si Speak, Andrea Raicu ori Mihai Morar, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Salina Turda poate fi vizitata virtual din orice colt al Pamantului. Top 10 cele mai cautate obiective turistice din Romania pe Google Street View

Salina Turda poate fi vizitata virtual, de saptamana aceasta, de oricine din lume. Google a anuntat, zilele acestea, la Turda, publicarea pe Google Street View a imaginilor panoramice din interiorul Salinei. Aceasta este obiectivul turistic vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international drept una dintre cele mai spectaculoase destinatii turistice din lume.

Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew

Incepand din aceasta saptamana, multumita Google Maps, Salina Turda poate fi vizitata virtual de catre oricine din lume, se arata intr-un comunicat remis Playtech. Salina Turda a devenit unul dintre simbolurile Romaniei: un obiectiv turistic foarte popular, vizitat anual de sute de mii de turisti si recunoscut la nivel international ca una dintre cele mai [] Unul dintre cele mai frumoase locuri din Romania poate fi explorat pe Google Street VIew Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Castelul Bran si centrul Brasovului, printre cele mai vizitate obiective turistice online

Castelul Bran si centrul Brasovului sunt unele dintre cele mai cautate imagini de catre turisti pe Google Street View.

Google a pus pe Street View unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din Romania: salina Turda

Google a pus pe Street View unul dintre cele mai frumoase locuri subterane din Romania: salina de la Turda care a fost in ultimii ani inclusa de publicatiile internationale in topul celor mai frumoase saline din lume. La Turda, sarea se exploateaza inca de pe vremea romanilor, dar salina a avut apogeul intre secolele XVII - XIX. Google va continua sa puna pe Street View si alte atractii turistice, iar printre putinele locuri frumoase pe care Google a vrut sa le puna pe Street View, dar nu i s-a dat voie sa colecteze material foto, se numara complexul Constantin Brancusi din Targu Jiu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )