Libnet.ro
UNICEF

13:30

USR cere demisia lui Vela: Sanatatea populatiei nu trebuie pusa in pericol din meschine calcule politice

Hotnews Hotnews,
 USR cere demisia lui Vela: Sanatatea populatiei nu trebuie pusa in pericol din meschine calcule politice

USR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela pentru ca numai asa se va restabili increderea in capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem. Reactia USR vine dupa ce presedintele Klaus Ioahnnis a anuntat ca ii va cere lui Vela sa revina asupra protocolului dintre MAI si BOR. continuă pe Hotnews

USR cere demisia lui Vela: Guvernul PNL trebuie sa gestioneze criza cat mai bine pentru tara, nu pentru scorul electoral

USR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit sa restabileasca increderea in capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem, afirma ei.

Basescu cere demisia lui Vela: Mars afara din guvern nenorocitule!

Incet, dar sigur, ministrul de interne reuseste sa devina panarama publica numarul 1, depasindu-l pe curajosul Ponta, scrie miercuri, pe pagina sa de Facebook, fostul presedinte Traian Basescu, referindu-se la anuntul lui Marcel Vela privind protocolul cu reprezentantii Bisericii Ortodoxe Romane.

UDMR cere si ea demisia ministrului de Interne: A ignorat starea de urgenta si masurile de sanatate publica impuse de propriul Guvern

UDMR cere si ea demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, ca urmare a controversatului acord al Ministerului de Interne cu Biserica pentru noaptea de inviere. USR cere demisia lui Vela: Sanatatea populatiei nu trebuie pusa in pericol din meschine calcule politice.

Si UDMR cere demisia ministrului Marcel Vela pentru acordul MAI-BOR

Dupa USR, si UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela. Reprezentantii formatiunii susti.

UDMR cere demisia ministrului de Interne, dupa decizia luata alaturi de BOR pentru noaptea de inviere

UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, dupa decizia, sustinuta de BOR, ca oamenii sa primeasca lumina in noaptea de inviere, prin autoritati.

USR cere demisia lui Marcel Vela: Cu cat se va petrece mai repede, cu atat mai bine

Reprezentantii USR spun ca este necesara demisia ministrului de Interne, Marcel Vela.

USR: Demisia lui Vela - necesara pentru restabilirea increderii in Guvern

Reprezentantii USR spun ca este necesara demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit sa restabileasca increderea in capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem, afirma ei.

UDMR cere demisia ministrului de Interne: A pus in pericol toata tara

UDMR a cerut demisia ministrului de Interne Marcel Vela, ca urmare a acordului semnat intre MAI si Biserica Ortodoxa pentru distribuirea luminii de Pasti. Presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat premierului sa modifice acordul si i-a rugat pe romani sa stea in continuare in izolare la domiciliu, ca sa evitam un varf al pandemiei dupa sarbatori.

APADOR-CH cere ministrului Marcel Vela o ancheta, dupa ce o persoana a fost amendata de Politia Locala cu 1.000 de lei pentru o postare critica pe Facebook

APADOR-CH cere ministrului de Interne, Marcel Vela, o ancheta, dupa ce o tanara din Floresti, Cluj, a fost amendata de politistii locali cu 1. 000 de lei pentru o postare critica pe Facebook. Textul pentru care s-a aplicat amenda il critica pe primarul localitatii.

Un europarlamentar roman cere demisia sefului OMS. Organizatia Mondiala a Sanatatii - o sluga a comunistilor chinezi

Europarlamentarul PSD Cristian Terhes sustine ca demisia sefului OMS este imperativa, intrucat organizatia a ascuns informatii cheie despre coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )