Libnet.ro
UNICEF

11:45

UDMR cere demisia ministrului de Interne, dupa decizia luata alaturi de BOR pentru noaptea de inviere

Antena3 Antena3,
UDMR cere demisia ministrului de Interne, dupa decizia luata alaturi de BOR pentru noaptea de inviere

UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, dupa decizia, sustinuta de BOR, ca oamenii sa primeasca lumina in noaptea de inviere, prin autoritati. continuă pe Antena3

UDMR cere demisia ministrului de Interne: A pus in pericol toata tara

UDMR a cerut demisia ministrului de Interne Marcel Vela, ca urmare a acordului semnat intre MAI si Biserica Ortodoxa pentru distribuirea luminii de Pasti. Presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat premierului sa modifice acordul si i-a rugat pe romani sa stea in continuare in izolare la domiciliu, ca sa evitam un varf al pandemiei dupa sarbatori.

Si UDMR cere demisia ministrului Marcel Vela pentru acordul MAI-BOR

Dupa USR, si UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela. Reprezentantii formatiunii susti.

UDMR cere si ea demisia ministrului de Interne: A ignorat starea de urgenta si masurile de sanatate publica impuse de propriul Guvern

UDMR cere si ea demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, ca urmare a controversatului acord al Ministerului de Interne cu Biserica pentru noaptea de inviere. USR cere demisia lui Vela: Sanatatea populatiei nu trebuie pusa in pericol din meschine calcule politice.

Erdogan a respins demisia ministrului de Interne dupa ce carantina decretata in weekend a creat haos in Turcia

Presedintele Recep Tayyip Erdogan a refuzat, duminica, demisia ministrului sau de Interne dupa ce in tara au fost impuse masuri stricte de izolare pe parcursul weekendului care au starnit panica.

Erdogan a respins demisia ministrului de Interne dupa ce carantina decretata a creat haos in Turcia

Presedintele Recep Tayyip Erdogan a refuzat, duminica, demisia ministrului sau de Interne dupa ce in.

USR cere demisia lui Vela: Guvernul PNL trebuie sa gestioneze criza cat mai bine pentru tara, nu pentru scorul electoral

USR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit sa restabileasca increderea in capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem, afirma ei.

USR cere demisia lui Vela: Sanatatea populatiei nu trebuie pusa in pericol din meschine calcule politice

USR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela pentru ca numai asa se va restabili increderea in capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem. Reactia USR vine dupa ce presedintele Klaus Ioahnnis a anuntat ca ii va cere lui Vela sa revina asupra protocolului dintre MAI si BOR.

USR: Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar

Reprezentantii USR spun ca este necesara demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, cu cat mai rep.

Vestea care i-a dat peste cap! Actorii din Sacrificiul, primele reactii dupa decizia Antena 1

Antena 1 a facut un anunt care i-a dat peste cap chiar si pe actorii care joaca in serialul Sacrificiul! Vedetele au avut primele reactii pe retelele de socializare, iar fanii au comentat indelung decizia luata de televiziunea Antena 1, in plina pandemie de coronavirus. Vestea care i-a dat peste cap atat pe fanii serialului .

UDMR cere anularea protocolului MAI-BOR: Relaxarea restrictiilor este extrem de periculoasa, poate duce la cresterea infectiilor

UDMR cere interventia premierului pentru anularea protocolului dintre MAI si Biserica Ortodoxa, precizand ca prin relaxarea restrictiilor cu ocazia Sarbatorilor Pascale Marcel Vela pune in pericol toata tara si siguranta populatiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )