Libnet.ro
UNICEF

07:00

Si UDMR cere demisia ministrului Marcel Vela pentru acordul MAI-BOR

România Liberă România Liberă,
Si UDMR cere demisia ministrului Marcel Vela pentru acordul MAI-BOR

Dupa USR, si UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela. Reprezentantii formatiunii susti. continuă pe România Liberă

UDMR cere demisia ministrului de Interne, dupa decizia luata alaturi de BOR pentru noaptea de inviere

UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, dupa decizia, sustinuta de BOR, ca oamenii sa primeasca lumina in noaptea de inviere, prin autoritati.

UDMR cere demisia ministrului de Interne: A pus in pericol toata tara

UDMR a cerut demisia ministrului de Interne Marcel Vela, ca urmare a acordului semnat intre MAI si Biserica Ortodoxa pentru distribuirea luminii de Pasti. Presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat premierului sa modifice acordul si i-a rugat pe romani sa stea in continuare in izolare la domiciliu, ca sa evitam un varf al pandemiei dupa sarbatori.

USR cere demisia lui Marcel Vela: Cu cat se va petrece mai repede, cu atat mai bine

Reprezentantii USR spun ca este necesara demisia ministrului de Interne, Marcel Vela.

APADOR-CH cere ministrului Marcel Vela o ancheta, dupa ce o persoana a fost amendata de Politia Locala cu 1.000 de lei pentru o postare critica pe Facebook

APADOR-CH cere ministrului de Interne, Marcel Vela, o ancheta, dupa ce o tanara din Floresti, Cluj, a fost amendata de politistii locali cu 1. 000 de lei pentru o postare critica pe Facebook. Textul pentru care s-a aplicat amenda il critica pe primarul localitatii.

UDMR cere si ea demisia ministrului de Interne: A ignorat starea de urgenta si masurile de sanatate publica impuse de propriul Guvern

UDMR cere si ea demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, ca urmare a controversatului acord al Ministerului de Interne cu Biserica pentru noaptea de inviere. USR cere demisia lui Vela: Sanatatea populatiei nu trebuie pusa in pericol din meschine calcule politice.

Balbele autoritatilor in cazul restrictiilor de Paste, reparate doar de demisia lui Marcel Vela de la sefia Internelor

In contextul in care Romania inregistreaza peste 7. 000 de cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus, presedintele Iohannis s-a opus direct masurilor de relaxare cu ocazia Sarbatorilor de Paste, in conflict direct cu ministrul afacerilor interne, Marcel Vela. Comentatorii politici sustin ca acesta trebuie sa plateasca cu o demisie, oricat de complicata acum, pentru faptul de a fi abdicat de la scopul principal, stoparea raspandirii acestui virus.

USR cere demisia lui Vela: Guvernul PNL trebuie sa gestioneze criza cat mai bine pentru tara, nu pentru scorul electoral

USR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit sa restabileasca increderea in capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem, afirma ei.

USR cere demisia lui Vela: Sanatatea populatiei nu trebuie pusa in pericol din meschine calcule politice

USR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela pentru ca numai asa se va restabili increderea in capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem. Reactia USR vine dupa ce presedintele Klaus Ioahnnis a anuntat ca ii va cere lui Vela sa revina asupra protocolului dintre MAI si BOR.

Andronic: Lui Marcel Vela i s-a cerut demisia si a refuzat sa si-o dea

Jurnalistul Dan Andronic a afirmat, miercuri, la Antena 3 ca ministrului de Interne, Marcel Vela, i-a fost ceruta demisia, dupa scandalul declansat de acordul dintre MAI si BOR.

USR: Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar

Reprezentantii USR spun ca este necesara demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, cu cat mai rep.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )