Libnet.ro
UNICEF

10:30

USR: Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar

România Liberă România Liberă,
USR: Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar

Reprezentantii USR spun ca este necesara demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, cu cat mai rep. continuă pe România Liberă

USR: Demisia lui Vela - necesara pentru restabilirea increderii in Guvern

Reprezentantii USR spun ca este necesara demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Demisia ministrului de interne Marcel Vela devine un act necesar menit sa restabileasca increderea in capacitatea guvernului de a gestiona criza prin care trecem, afirma ei.

UDMR cere si ea demisia ministrului de Interne: A ignorat starea de urgenta si masurile de sanatate publica impuse de propriul Guvern

UDMR cere si ea demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, ca urmare a controversatului acord al Ministerului de Interne cu Biserica pentru noaptea de inviere. USR cere demisia lui Vela: Sanatatea populatiei nu trebuie pusa in pericol din meschine calcule politice.

UDMR cere demisia ministrului de Interne: A pus in pericol toata tara

UDMR a cerut demisia ministrului de Interne Marcel Vela, ca urmare a acordului semnat intre MAI si Biserica Ortodoxa pentru distribuirea luminii de Pasti. Presedintele Klaus Iohannis i-a solicitat premierului sa modifice acordul si i-a rugat pe romani sa stea in continuare in izolare la domiciliu, ca sa evitam un varf al pandemiei dupa sarbatori.

VIDEO Noul acord dintre MAI si BOR limiteaza implicarea politistilor in distribuirea luminii sfinte. Slujbele au loc fara credinciosi. Declaratia lui Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat miercuri seara noul acord dintre MAI si BOR, prin care implicarea politistilor in distribuirea luminii sfinte si a pastilor catre credinciosi va fi limitata la spitalele si centrele de carantina fara preot. Populatia nu va putea participa la slujba de inviere si nu se va permite parasirea domiciliului pentru a lua lumina.

Marcel Vela: De Paste, MAI vine in sprijinul credinciosilor. Vom ajuta biserica la impartirea Luminii Sfinte

Ministrul de Interne Marcel Vela a sustinut, marti seara o declaratie de presa in care a anuntat ca MAI vine in sprijinul credinciosilor ortodoxi de Paste pentru a primi Lumina Sfanta in case.

UDMR cere demisia ministrului de Interne, dupa decizia luata alaturi de BOR pentru noaptea de inviere

UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela, dupa decizia, sustinuta de BOR, ca oamenii sa primeasca lumina in noaptea de inviere, prin autoritati.

Traian Basescu, mesaj ironic pe Facebook: BOR noteaza faptele tale bune Vela, iar credinciosii iti vor ramane recunoscatori

Fostul presedinte Traian Basescu solicita demisia ministrului de Interne, Marcel Vela.

USR cere demisia lui Marcel Vela: Cu cat se va petrece mai repede, cu atat mai bine

Reprezentantii USR spun ca este necesara demisia ministrului de Interne, Marcel Vela.

Si UDMR cere demisia ministrului Marcel Vela pentru acordul MAI-BOR

Dupa USR, si UDMR cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela. Reprezentantii formatiunii susti.

Andronic: Lui Marcel Vela i s-a cerut demisia si a refuzat sa si-o dea

Jurnalistul Dan Andronic a afirmat, miercuri, la Antena 3 ca ministrului de Interne, Marcel Vela, i-a fost ceruta demisia, dupa scandalul declansat de acordul dintre MAI si BOR.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )