Libnet.ro
UNICEF

08:15

CRISTIAN GHINEA, USR PLUS: Grupul de negociere pentru programul de guvernare a inchis capitolul Digitalizare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CRISTIAN GHINEA, USR PLUS: Grupul de negociere pentru programul de guvernare a inchis capitolul Digitalizare

Europarlamentarul USR Cristian Ghinea afirma ca reprezentantii USR PLUS, PNL si UDMR care negociaza astazi programul de guvernare au inchis capitolul Digitalizare. continuă pe Ziarul Bursa

Dominic Fritz, in grupul de negociere pentru viitorul Guvern: Nici nu ma gandeam, acum un an, ca voi ajunge aici

Germanul Dominic Fritz, primarul Timisoarei, a fost cooptat de Dan Barna in componanta echipei de negociere USR-PLUS care se va prezenta la negocierile cu PNL si UDMR.

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, in grupul de negociere pentru viitoarea guvernare

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a anuntat ca va face parte din grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a Romaniei.

Nou scandal in USR. Cum ii ironizeaza Dan Barna si Cristian Ghinea pe criticii din partid:Sa dai delete la mizerie aia de grup

O parte a membrilor USR sunt din nou revoltati Dan Barna si Cristian Ghinea dupa ce acestia au vorbit despre posibila desfiintare a grupului intern de comunicare Poiana lui Iocan.

Digi24: Un filmulet cu Dan Barna si Cristian Ghinea provoaca revolta in USR. Din echipa lui Coliban se cere demisia celor doi

Un filmulet in care apar presedintele USR, Dan Barna, si europarlamentarul USR, Cristian Ghinea, in care cei doi discuta despre posibilitatea desfiintarii grupului de comunicare si dezbatere al membrilor partidului, o platforma in care sunt extrem de criticati, a provocat o reactie de revolta din partea useristilor.

Final al primei zile de negociere dintre PNL, USR-PLUS si UDMR: Liderii celor trei formatiuni si-au afirmat vointa de a oferi impreuna o formula de guvernare stabila Romaniei

S-a incheiat prima zi a negocierlor dintre PNL, USR-PLUS si UDMR privind formarea noii majoritati parlamentare si a noului guvern. intr-un comunicat de presa comun, liderii celor trei formasiuni politice au.

Dominic Fritz (USR PLUS): Premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, intr-un parteneriat adevarat

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, care face parte din echipa de negociere a USR PLUS pentru formarea noului Guvern, afirma ca, intr-un parteneriat adevarat, premierul si presedintele Camerei Deputatilor nu pot fi de la acelasi partid, relateaza News. ro. Fritz a mai spus ca este nevoie de un guvern care sa-si asume niste reforme profunde, lucru care nu este negociabil.

Primarul Dominic Fritz, in echipa de negociere pentru viitorul guvern

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat ca face parte din echipa de negociere pentru viitorul guvern PNL - USR-PLUS - UDMR: Nici nu ma gandeam, in urma cu un an, ca voi ajunge aici.

Surse: Negocierile PNL-USR-PLUS-UDMR se impart in trei grupuri. Cine face parte din echipele USR-PLUS

Liderul USR Dan Barna a publicat un mesaj pe un grup intern al partidului in care prezinta concluziile intalnirii de joi a liderilor dreptei cu presedintele Klaus Iohannis. Barna explica ca negocierile intre PNL-USR-PLUS-UDMR vor fi impartite in trei grupuri de lucru - grupul politic, grupul despre programul de guvernare comun si grupul despre organizarea parlamentara. Liderul USR a prezentat si echipele aliantei.

Blocaj in negocierile pentru noul guvern. Dupa 5 ore, discutiile au fost suspendate, PNL nu cedeaza nicio functie USR-PLUS si UDMR fac front comun (surse)

Dupa cinci ore de discutii, liderii PNL, USR-PLUS si UDMR nu au reusit sa ajunga la niciun acord. Surse participante la discutii au declarat pentru HotNews. ro ca USR-PLUS si UDMR au cerut ca posturile de premier si de sefi ai Camerei Deputatilor si Senatului sa fie discutate la pachet, insa liberalii s-au opus dorind negocieri separate.

USR-PLUS si PSD au numar egal de parlamentari in Timis, chiar daca USR a castigat alegerile, iar PSD e pe trei

Redistribuirea voturilor de la alegerile parlamentare a facut ca PNL, care a iesit pe locul doi in Timis, sa aiba mai multi parlamentari de Timis decat USR-PLUS, care a castigat alegerile. in plus, PSD, care a iesit pe locul trei, are acelasi numar de parlamentari ca URS-PLUS, castigatorul scrutinului din Timis.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )