Libnet.ro
UNICEF

16:31

USR PLUS: impotriva lui Nicusor Dan se exercita practici PSD-iste de denigrare

România Liberă România Liberă,
USR PLUS: impotriva lui Nicusor Dan se exercita practici PSD-iste de denigrare

USR PLUS Bucuresti considera ca impotriva lui Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Capitalei,. continuă pe România Liberă

Mai multi parlamentari PSD au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Beatrice Tudor si Serban Nicolae au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei. Potrivit documentului, obtinut de agentia News. ro, denuntul vizeaza savarsirea faptelor de: santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani, parlamentarii PSD solicitand inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata a lui Nicusor Dan.

Mai multi parlamentari PSD au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan

Parlamentarii PSD Petre-Florin Manole, Aida-Cristina Caruceru, Daniel Zamfir, Tudor Beatrice, Serban Nicolae au depus un denunt la DNA impotriva lui Nicusor Dan cu privire la savarsirea faptelor de: santaj, luare de mita, trafic de influenta, fals in declaratii, spalare de bani si solicita inceperea urmaririi penale si trimiterea in judecata a acestuia.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea: Mafia de la Primaria Capitalei. Marea acuzatie a candidatului USR-Plus

Candidatul USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook prin care o acuza pe Gabriela Firea. Alegeri Locale 2020. Mafia din Primaria Capitalei. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea Nicusor Dan a postat pe Facebook un mesaj prin care spune ca primarul Capitalei, Gabriela Firea patroneaza aranjamentele care ii favorizeaza .

O inregistrare cu Nicusor Dan ridica tensiunea in campanie. Candidatul dreptei acuza mafia din PSD Ciolacu cauta o persoana indreptatita sa faca plangere penala Fenechiu: Daca nu exista inregistrarea, era mai bine

O inregistrare cu o discutie intre Cristian Zarescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, si Nicusor Dan pe tema demolarii unui imobil din Oraselul Copiilor e ultima linie de atac a PSD impotriva candidatului sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei.

Gabriela Firea spune ca a fost amenintata de fratele lui Nicusor Dan si de afaceristul Caine: Sa am grija ca o voi pati

Gabriela Firea a vorbit la Sinteza Zilei despre posibilul caz de trafic de influenta in care este implicat contracandidatul sau la primaria Capitalei, Nicusor Dan si a spus ca a fost amenintata de fratele politicianului sustinut de Alianta PNL-USR-PLUS, dar si de controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, pentru care a intervenit Nicusor Dan la un functionar din primaria Sectorului 4, pentru a nu-i fi demolata o terasa construita ilegal.

Nicusor Dan, inregistrat de un functionar din primaria Sectorului 4 in timp ce intervine pentru un afacerist

Inregistrarea, difuzata de Razvan Dumitrescu la emisiunea Subiectiv,este intre Nicusor Dan, candidatul aliantei PNL-USR-PLUS la primaria Capitalei, si un functionar din Primaria Sectorului 4. Dialogul se refera la o speta care a ajuns in instanta si pentru care Nicusor Dan ar incerca sa obtina niste favoruri pentru un controversat om de afaceri.

NICUSOR DAN: in fiecare an, autoritatile din Bucuresti constata cu surprindere ca in septembrie incepe scoala

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a declarat ca, in fiecare an, autoritatile publice din Bucuresti constata cu surprindere ca in luna septembrie incepe scoala, conform news. ro.

Firea, raspuns ironic referitor la o dezbatere fata-n fata cu Nicusor Dan: Candidatul Dreptei vine cu Caine, interlopul din parc! Eu vin cu Billy

Gabriela Firea, candidat al PSD pentru Primaria Capitalei, da de inteles ca va accepta dezbaterea cu Nicusor Dan, insa aceasta a avut un mesaj ironic fata de contracandidatul de la PNL si USR-PLUS, despre care sustine ca ar putea veni cu prietenul lui interlop.

Nicusor Dan anunta ca o da in judecata pe Gabriela Firea, pentru afirmatiile mincinoase pe care le-a facut despre el

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca va intenta un proces civil primarului PSD in functie Gabriela Firea pentru calomnie. El a adaugat ca Firea a spus in mod mincinos despre el ca a luat bani de la cetateni pentru a ii ajuta in diferite chestiuni, conform news. ro.

Nicusor Dan anunta ca o da in judecata pe Gabriela Firea: E ridicol ca aceasta Dragnea a Bucurestiului sa ma acuze pe mine de coruptie

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan a anuntat ca va intenta un proces civil primarului PSD in functie Gabriela Firea pentru calomnie. El a adaugat ca Firea a spus in mod mincinos despre el ca a luat bani de la cetateni pentru a ii ajuta in diferite chestiuni.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )