Libnet.ro
UNICEF

09:30

USR: Prin votul de astazi din Parlament se incheie o perioada neagra din istoria recenta a Romaniei

România Liberă România Liberă,
USR: Prin votul de astazi din Parlament se incheie o perioada neagra din istoria recenta a Romaniei

USR a transmis, marti dupa investirea Guvernului Orban, ca se incheie o perioada neagra din istoria. continuă pe România Liberă

Ludovic Orban, anunt inainte de votul crucial din Parlament: Voi evita la maxim OUG-urile

UPDATEPremierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat luni, in plenul reunit al Parlamentului, ca mandatul Executivului sau este unul limitat, de un an, subliniind insa ca trebuie luate urgent anumite.

VIDEO Dancila, inaintea votului din Parlament pentru Guvernul Orban: Asteptam cu incredere Iohannis si PNL insista sa instaleze la Palatul Victoria o echipa improvizata

Premierul demis Viorica Dancila a spus, la inceputul sedintei de astazi a Guvernului, ca asteapta cu incredere votul din Parlament la investirea Guvernului Orban. Ea a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis si a premierului desemnat, Ludovic Orban, spunand ca acestia insista sa instaleze la Palatul Victoria o echipa improvizata.

Organizarea alegerilor prezidentiale, miza uriasa a votului din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis priveste cu ingrijorare spre Parlament mai ales ca miza uriasa a votului de azi o reprezinta organizarea alegerilor prezidentiale. Daca noul guvern nu va obtine votul de.

Bilantul tradarilor din Parlament. Mai multi alesi socotiti in tabara PSD participa la sedinta pentru investirea Guvernului Orban

Doi parlamentari neafiliati care erau socotiti in tabara PSD se afla in salala votul de investitura a Guvernului Orban. Este vorba dedeputatii ex-ALDE Alexandru Baisanu si Marian Cucsa. De.

Ce spune un membru ALDE despre discursul lui Ludovic Orban din Parlament: Ne obliga sa fim vigilenti pe viitor

Parlamentarii ALDE vor vota luni investirea Guvernului Orban pentru a nu risca o perioada de instabilitate a tari, a anuntat deputatul Varujan Vosganian. ALDE va vota acest Guvern pentru a nu risca o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )