Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce spune un membru ALDE despre discursul lui Ludovic Orban din Parlament: Ne obliga sa fim vigilenti pe viitor

Antena3 Antena3,
Ce spune un membru ALDE despre discursul lui Ludovic Orban din Parlament: Ne obliga sa fim vigilenti pe viitor

Parlamentarii ALDE vor vota luni investirea Guvernului Orban pentru a nu risca o perioada de instabilitate a tari, a anuntat deputatul Varujan Vosganian. ALDE va vota acest Guvern pentru a nu risca o. continuă pe Antena3

Ce scrie presa internationala despre investirea Guvernului Ludovic Orban

Presa internationala scrie, luni seara, despreinvestirea Cabinetului Ludovic Orban. Guvernul minoritar de centru al premierului roman desemnat Ludovic Orban a obtinut votul de incredere al.

Mihai Fifor, anunt despre salariul minim: Ludovic Orban ameninta ca va anula cresterea pregatita de PSD

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, atrage atentia asupra programului de guvernare al celor de la PNL. Mihai Fifor sustine ca cei platiti cu salariul minim pe economie nu vor mai avea parte de majorarile.

Avem un nou guvern, condus de Ludovic Orban. Filmul aparitiei sale

Foarte bun discursul lui Ludovic Orban de prezentare al noului Guvern. Diagnoza clara pe fiecare domeniu si masuri realiste propuse. Fara cuvinte pompoase si cu cifre clar explicate.

Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Premierul desemnat a facut un anunt cat se poate de serios despre viitorul romanilor. Ludovic Orban a facut un anunt cat se poate de ingrijorator, chiar in cadrul sedintei de investire, din Parlament, in legatura cu o categorie speciala de pensii. Ludovic Orban, anunt important despre pensii Ceremonia de investire a Guvernului Orban are loc .

Surse. Pe cate voturi se bazeaza Ludovic Orban pentru votul de investirea Guvernului

Presedintele PNL Ludovic Orban se bazeaza pe 236 de voturi, cu trei peste cate are nevoie pentru a trece investirea Guvernului, sustin surse politice pentru Adevarul. Votul va avea loc luni, iar USR, PMP, UDMR, ALDE si grupul minoritatilor au declarat ca vor sustine noul Executiv.

Noul premier al tarii are o porecla inedita. De ce i se spune Sica Mandolina lui Ludovic Orban. Motivul este surprinzator

Un veteran al politicii romanesti, Ludovic Orban a primit pe parcursul anilor de cand face parte din aceasta scena si o porecla inedita. Multi alti adversari politici au folosit-o cand au dorit sa il ironizeze pe premierul desemnat, dar motivul pentru care e atat de cunoscuta ramane unul mai putin stiut de catre romani. De .

Ludovic Orban: intotdeauna mi-am castigat banii din relatii cu firme private. Am un salariu decent si rezonabil

Premierul desemnat, Ludovic Orban, spune ca banii pe care i-a castigat au fost intotdeauna din relatii cu firme private si ca salariul sau, confidential, este decent si rezonabil. Orban a fost atacat frecvent pe tema surselor sale de venit si acuzat ca ar fi angajat cu jumatate de norma la o firma privata din Mures abonata la contracte cu statul.

Surpriza! Ce a raspuns Ludovic Orban cand a fost intrebat despre salariul sau!

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a afirmat vineri ca banii pe care i-a castigat au fost intotdeauna din relatii cu firme private. intotdeauna, banii pe care i-am castigat, i-am castigat in relatii cu.

Guvernul Ludovic Orban a fost investit: Lista noilor ministri si cele mai importante informatii despre ei

Ludovic Orban a obtinut in Parlament votul de investitura pentru instalarea noului guvern. Acesta va fi format din 16 ministri si un vicepremier in persoana Ralucai Turcan. Raluca Turcan -.

Ludovic Orban, despre ultimele calcule privind investirea Guvernului: Putem obtine intre 237 si 243 de voturi

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat increzator, duminica seara, ca guvernul sau va primi luni in Parlament votul de investitura, in ciuda boicotului PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )