Libnet.ro
UNICEF

22:15

USR, propuneri pentru angajarea raspunderii: Alegeri in doua tururi si fara pensii speciale pentru primari, sa se desfiinteze Institutul Revolutiei Romane

Adevărul Adevărul,
USR, propuneri pentru angajarea raspunderii: Alegeri in doua tururi si fara pensii speciale pentru primari, sa se desfiinteze Institutul Revolutiei Romane

Senatoarea USR Florina Presada a propus o serie de amendamente la proiectele de angajare a raspunderii ale Guvernului printre care eliminarea pensiilor speciale pentru primari si alegerea lor in doua tururi. continuă pe Adevărul

Subiectele zilei: Planul PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi; Locul din Bucuresti unde soferii risca o amenda de 870 de lei; Coloneii lui Chirica, degradati peste noapte: salariu sau pensie?

Un primar si-a crescut salariul la 13. 500 lei pentru ca are vara si patru benzi pana la Constanta: Nici n-am ajuns la cat trebuia. Daca Guvernul nu ne mai da, ne luam singuri. Comentariu DW: Impeachment - Trump a meritat-o. Sa se continue tot asa nu se mai putea. Decizia democratilor de a declansa procedura de destituire a presedintelui pentru abuz de putere.

Planul PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi - surse

Adoptarea legii privind alegerea primarilor in doua tururi a devenit principalul obiectiv parlamentar al PNL. Varianta de rezerva ar fi angajarea raspunderii, insa majoritatea liberalilor nu sunt de acord, pentru ca procedura ar nemultumi o parte dintre partenerii politici.

Surse: Planul PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi

Adoptarea legii privind alegerea primarilor in doua tururi a devenit principalul obiectiv parlamentar al PNL. Varianta de rezerva ar fi angajarea raspunderii, insa majoritatea liberalilor nu sunt de acord, pentru ca procedura ar nemultumi o parte dintre partenerii politici.

Guvernul si-ar putea asuma raspunderea si pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce spune Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca PSD continua sa deturneze rolul Parlamentului si tergiverseaza adoptarea proiectelor importante si urgente, de aceea asumarea raspunderii este singura solutie pentru rezolvarea urgentelor. in acest context, Turcan sustine ca este posibil ca Guvernul sa-si asume raspunderea si pentru proiectul privind alegerea primarilor in doua tururi.

PSD nu exclude o motiune de cenzura impotriva Guvernului, pentru asumarea raspunderii pe buget. Ciolacu: Vom lua decizia luni in CEx

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu exclude depunerea unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului si nici sesizarea la Curtea Constitutionala pentru angajarea raspunderii Cabinetului Orban pe legea bugetului. El a precizat ca va convoca pentru luni Comitetul Executiv al PSD pentru a lua o decizie.

Raluca Turcan: Guvernul ar putea sa-si asume raspunderea pe alegerea primarilor in doua tururi

Vicepremierul Raluca Turcan a afirmat miercuri ca Guvernul ar putea sa-si asume raspunderea pe legile pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin si a presedintilor de Consilii Judetene dintre consilieri, din cauza faptului ca PSD tergiverseaza adoptarea unor proiecte importante si urgente.

Marcel Ciolacu va sesiza CCR, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, pe angajarea raspunderii Guvernului asupra bugetului - surse

Marcel Ciolacu va sesiza Curtea Constitutionala, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, in legatura cu angajarea raspunderii Guvernului in Parlament asupra legii bugetului de stat pentru 2020, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale.

ALFRED SIMONIS: Angajarea raspunderii Guvernului pe bugetul 2020 este o masura antidemocratica, dictatoriala

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Alfred Simonis, a calificat, miercuri, drept o masura antidemocratica, dictatoriala angajarea raspunderii Guvernului pe bugetul de stat pe 2020, anuntand ca parlamentarii social-democrati vor amenda proiectul astfel incat sa rezulte o forma macar decenta.

Angajarea raspunderii Guvernului pentru legea bugetului de stat va avea loc luni, 23 decembrie

Angajarea raspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat si al asigurarilor sociale de stat pe anul 2020 si pe modificarea OUG 1142018 va avea loc in sedinta Parlamentului de luni, 23 decembrie, informeaza Ag.

USR pune presiune pe Iohannis. Viziteu: Doar alegerile in doua tururi ofera legitimitate primarilor

Deputatul USR Lucian Viziteu ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa puna presiune pe Guvernul Orban pentru modificarea legislatiei electorale, astfel incat primarii sa fie alesi in doua tururi.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )