Libnet.ro
UNICEF

17:45

USR a publicat numele candidatilor la alegerile parlamentare: Nicusor Dan deschide lista pentru Camera Deputatilor iar numele unui fost ministru apare primul pe lista pentru Senat

B1 B1,
USR a publicat numele candidatilor la alegerile parlamentare: Nicusor Dan deschide lista pentru Camera Deputatilor iar numele unui fost ministru apare primul pe lista pentru Senat

Uniunea Salvati Romania a publicat luni lista completa a candidatilor formatiunii la alegerile parlamentare din 11 decembrie, informeaza HotNews. ro. Lista pentru Camera Deputatilor este deschisa de. continuă pe B1

USR a depus listele pentru Capitala, in absenta lui Nicusor Dan. Alexandrescu deschide lista la Senat, Dan la Camera

Uniunea Salvati Romania a depus joi seara listele pentru alegerile parlamentare la Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti, lista de la Senat fiind deschisa de fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, si cea de la Camera Deputatilor de Nicusor Dan. Liderul USR a lipsit de la eveniment, el fiind prezent in studiourile unor televiziuni.

Nicusor Dan acuza Biroul Electoral Central ca respinge sigla USR, desi a acceptat pe cele ale PNL si PSD in situatii asemanatoare din trecut (FOTO)

Biroul Electoral Central a respins sigla pe care partidul Uniunea Salvati Romania a depus-o pentru a fi folosita in campania pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie deoarece semnul electoral este.

PNL este primul partid care a finalizat lista candidatilor pentru alegerile parlamentare in judetul Arad

Filiala PNL Arad este prima organizatie a unui partid care a anuntat lista candidatilor pentru alegerile parlamentare din anul 2016, la nivel judetean.

Nicusor Dan: Au inceput sa curga contestatiile la listele USR. Sunt 24 pana acum, in 19 judete, si continua sa vina

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a anuntat ca au fost depuse 24 de contestatii, in 19 judete, la listele de candidati ale USR, iar trei dintre acestea au fost respinse, urmand ca in privinta celorlalte decizia sa fie pronuntata luni, transmite Agerpres.

Nicusor Dan: Toate listele USR au fost admise, dar deja au fost depuse 24 de contestatii. E o incercare nedemocratica a PSD de a bloca participarea noastra in alegeri (VIDEO)

Toate listele de candidati ale USR au fost admise de Birourile Electorale Judetene, cu exceptia celei din Harghita, pentru Senat, a anuntat liderul formatiunii, Nicusor Dan, pe Facebook. Dan a precizat ca deja.

Presedintele executiv al PSD Calarasi a demisionat, nemultumit de lista pentru alegerile parlamentare

Presedintele executiv al PSD Calarasi si-a dat demisia, anuntand ca va ramane simplu membru de partid. Ion Samoila a justificat gestul sau prin faptul ca lista candidatilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie s-a facut fara sa se tina cont de propunerile facute de Organizatia Judeteana.

Partidul de guvernamant din Georgia castiga o majoritate constitutionala la alegerile parlamentare

In istoria politica a Georgiei, alegerile parlamentare din 2016 ar fi putut aduce o schimbare de guvernare, in urma careia puterea sa fie preluata de o majoritate a Miscarii Nationale, partidul lui Mihail Saakasvili, fostul presedinte al Georgiei dupa Revolutia Rozelor din 2003.

Ambasadorul Romaniei la Chisinau anunta ca vor fi suplimentate sectiile de votare din Republica Moldova pentru alegerile parlamentare

Ambasadorul Romaniei la Chisinau, Daniel Ionita, a precizat, intr-un interviu acordat Agerpres, ca a inaintat o propunere pentru organizarea a 35 de sectii de votare pe teritoriul Republicii Moldova, pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

BEJ Dambovita va avea trei sedii in care isi va desfasura activitatea privind alegerile parlamentare

BEJ Dambovita va avea trei sedii in care isi va desfasura activitatea privind alegerile parlamentare pentru Camera Deputatilor si Senat.

Sapte independenti si 12 partide s-au inscris in Capitala pentru alegerile parlamentare

Sapte independeti si 12 partide si-au depus candidatura pentru cele 42 de mandate de senatori si deputati din Bucuresti pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Printre cei care si-au depus candidatura ca independenti se numara Elena Udrea,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )