Libnet.ro
UNICEF

08:30

USR respinge ideea ca Orban sa fie numit din nou premier: Un eventual nou guvern condus de Ludovic Orban nu raspunde asteptarilor electoratului de centru-dreapta

Hotnews Hotnews,
 USR respinge ideea ca Orban sa fie numit din nou premier: Un eventual nou guvern condus de Ludovic Orban nu raspunde asteptarilor electoratului de centru-dreapta

USR PLUS nu considera ca varianta Ludovic Orban premier ar fi cea potrivita si nu e de acord cu o astfel de nominalizare, scrie partidul USR pe Facebook, ca reactie dupa ce Klaus Iohannis a spus ca l-ar desemna pe Ludovic Orban ca premier daca acesta va fi propus de coalitia PNL-USR-Plus-UDMR. USR scrie ca variantele pe care partidul le sustine sunt fie Dacian Ciolos, propunerea USR-Plus, fie Florin Citu din partea PNL. continuă pe Hotnews

Negocierile au fost blocate, din nou, din cauza neintelegilor. Fiecare partid va merge la Cotroceni cu propria propunere de premier

Negocierile dintre PNL, USR-PLUS siUDMR s-au blocat din nou, la a doua runda de negocieri, de duminica dimineata. Discutiile au fost suspendate la propunerea lui Ludovic Orban, dupa aproximativ doua ore, sp.

Sedinta de urgenta la PNL: Orban-premier, varianta pentru deblocarea negocierilor cu USR-PLUS si UDMR si formarea noului Guvern

Liberalii iau in calcul varianta ca Ludovic Orban sa fie propus din nou premier ca solutie a deblocarii negocierilor cu USR-PLUS si UDMR pentru formarea noului Guvern. Varianta va fi discutata in sedinta pe care liderii PNL o au marti seara, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid.

VIDEO Iohannis despre varianta Ludovic Orban din nou premier: Daca se formeaza o coalitie si-l propune, il desemnez

Daca coalitia PNL, USR-PLUS si UDMR il va propune drept premier pe Ludovic Orban, presedintele Klaus Iohannis spune ca il va desemna din nou pentru aceasta functie.

Surse: Scandal in PNL. Orban vrea sa fie premier din nou, nimeni nu il sustine, Citu refuza sa se retraga

Scenariul cu Ludovic Orban din nou premier arunca in aer negocierile pentru formarea noului guvern si provoaca un scandal mare in PNL.

Mariah Carey, din nou pe locul 1 cu piesa de Craciun din 1994

All I Want for Christmas Is You, piesa de Craciun lansata de Mariah Carey in anul 1994, este din nou pe locul 1 in top 100 Billboard Hot. Fara doar si poate, una dintre piesele pe care toata lumea le asculta de Sarbatori.

Sora Ducesei Kate Middleton este din nou insarcinata

Sora Ducesei Kate Middleton este din nou insarcinata. Pippa Middleton si sotul ei, James Matthews, urmeaza sa devina pentru a doua oara parinti in 2021.

Senatoarea AUR socheaza din nou. Ce a raspuns Diana Sosoaca la propunerea lui Mircea Badea de a-si face testul pentru COVID-19

Diana Sosoaca a fost invitata in cadrul unei emisiuni, moment in care multi curiosi au stat cu ochii atintiti spre televizor pentru a afla ce mai spune celebra senatoarea AUR. Aceasta a ajuns in atentia publicului datorita numeroaselor sale interventii anti-masca. Dupa mai multe discutii pe tema pandemiei de COVID-19, avocata a avut un schimb .

Gigi Becali, din nou show in trafic. Cum si-a lovit masina de sute de mii de euro in Bucuresti

Celebrul Gigi Becali este cunoscut atat pentru extravagantele de mii de euro, dar si pentru gesturile de caritate. Dar cand e sa ai parte de ghinioane, nu se mai tine cont ca esti Gigi Becali. Daca e sa se intample, se intampla, indiferent cine ai fi. Gigi Becali obligat sa scoata bani din buzunar Asa .

Ungaria, lovitura crunta pentru Romania. Cum ne-a luat fata in Europa, din nou

Sistemul educational romanesc a fost, la un moment dat, cotat ca fiind unul din cele mai bune. Daca vorbim de invatamantul real, de matematica, a existat o perioada in care sistemul educational romanesc a excelat. Dar, conform unui studiu TIMSS recent, calitatea acestui sistem de educatie a scazut vertiginos. Studiul spune ca vecinii unguri au .

GRAFIC Rata de infectare trece din nou de 7 in Bucuresti Crestere si in Ilfov

Rata de infectare trece din nou de 7 in Bucuresti, marti aceasta fiind de 7,01. Recordul a fost vineri cand incidenta raportata a cazurilor la mia de locuitori a fost de 7,04.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )