Libnet.ro
UNICEF

10:00

USR sustine ca de fapt rectificarea bugetara ar fi trebuit sa fie negativa: Guvernul Tudose refuza sa recunoasca propria incompetenta

România Liberă România Liberă,
USR sustine ca de fapt rectificarea bugetara ar fi trebuit sa fie negativa: Guvernul Tudose refuza sa recunoasca propria incompetenta

USR sustine ca rectificarea bugetara ar fi trebuit sa fie negativa, deoarece veniturile au scazut, iar cheltuielile au crescut, actualul act al Guvernului fiind o minciuna . continuă pe România Liberă

PNL va cere infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru rectificarea bugetara: Guvernul este interesat doar de premierea unora din cei care i-au votat

Senatorul PNL Florin Citu a declarat, vineri, pentru News. ro, ca liberalii vor cere infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta privind rectificare bugetara, pe care Guvernul a declarat-o pozitiva, fiind intrunite toate conditiile in acest sens si a precizat ca in raportul Curtii de Conturi se stipuleaza clar ca in conditiile in care ai o executie bugetara cu venituri mai mici decat cele programate rectificarea trebuie sa fie negativa.

USR: Guvernarea PSD ALDE manipuleaza cifrele bugetului de stat. Rectificarea bugetara reflecta dezastrul finantelor publice

USR sustine, intr-un comunicat de presa, ca guvernul PSD-ALDE manipuleaza cifrele bugetului pentru a prezenta o rectificare bugetara pozitiva, desi veniturile si cheltuielile bugetului de stat sunt in scadere si doar deficitul bugetar este in crestere.

Finantele: Rectificarea bugetara va fi finalizata pana la sfarsitul lunii septembrie si va fi pozitiva

Rectificarea bugetara va fi finalizata pana la sfarsitul lunii septembrie. Rectificarea va fi pozitiva si va avea la baza consultari premergatoare cu toate ministerele, se arata ontr-un comunicat lapidar al Ministerului Finantelor Publice, sosit la cateva ore dupa ce premieru Tudose anuntase o rectificare bugetara pozitiva. Singura nuanta diferita intre premier si Finante e cea legata de termen, Tudose anuntand rectificarea in aceasta saptamana, in vreme ce MFP, in aceasta luna. Sunt bani in toate ministerele, vom avea rectificare pozitiva in aceasta saptamana, a sustinut primul ministru.

Rectificarea bugetara: ministerele care primesc mai multi bani si unde se fac taieri de fonduri

Rectificarea bugetara pozitiva care aloca sume suplimentare mai multor ministere, in special pentru plati de salarii, include si taieri de fonduri, cele mai mari sume fiind luate de la investitii Ministerul Dezvoltarii si la Ministerul Transporturilor.

Premierul Mihai Tudose, despre rectificarea bugetara: Am promis ca avem grija de politisti

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi seara, intr-un interviu acordat Digi24, ca rectificarea bugetara va fi pe plus, astfel ca Ministerul Educatiei si cel al Afacerilor Interne vor primi mai multi bani.

Mihai Tudose anunta ce intitutie va primi mai multi bani, dupa rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose a afirmat, miercuri seara, intr-un interviu acordat postului Antena 3, ca rectificarea bugetara va fi pozitiva.

Ilan Laufer confirma: Pana la rectificarea bugetara nu sunt bani pentru finantarea proiectelor Start-up Nation

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer confirma: nu sunt bani pentru programul Start-up Nation, cel putin pana la rectificarea bugetara. Si nici atunci nu vor fi toti, ci doar, spera ministrul, 500 de milioane de lei.

Tudose i-a convocat pe ministri la Palatul Victoria. Tema discutiei: rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri, pentru discutii despre rectificarea bugetara. O alta tema a discutiei este preintampinarea posibilelor situatii similare cu cea de la Ministerul Apararii, in urma careia ministrul Adrian Tutuianu a fost nevoit sa demisioneze din cauza comunicarii deficitare, scrie News. ro.

Premierul Tudose i-a convocat pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, astazi, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara si, de asemenea, pentru a preintampina posibile situatii similare cu cea de la Ministerul Apararii, in urma careia ministrul Adrian Tutuianu a fost nevoit sa demisioneze din cauza comunicarii deficitare, au declarat surse guvernamentale.

Premierul Mihai Tudose i-a convocat pe ministri pentru discutii despre rectificarea bugetara

Premierul Mihai Tudose i-a convocat, miercuri, la Palatul Victoria, pe ministri pentru a discuta despre rectificarea bugetara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2609 seconds )