Libnet.ro
UNICEF

01:05

USR va vota impotriva investirii Guvernului Orban II

România Liberă România Liberă,
USR va vota impotriva investirii Guvernului Orban II

Dan Barna, anunta ca parlamentarii Uniunii vor participa la sedinta in care se va decide daca Guvern. continuă pe România Liberă

USR va participa la votul de investire a Guvernului Orban II si va vota impotriva Dan Barna: Termopilele democratiei romanesti va fi la a doua investire

Presedintele USR, Dan Barna, anunta ca parlamentarii Uniunii vor participa la sedinta in care se va decide daca Guvernul Orban II va fi sau nu investit si vor vota impreuna. El considera ca guvenrul nu va fi investit, iar batalia democratiei romanesti se va da la a doua tentativa de investire.

DAN BARNA: USR va participa la votul de investire a Guvernului Orban II si va vota impotriva

Presedintele USR, Dan Barna, anunta ca parlamentarii Uniunii vor participa la sedinta in care se va decide daca Guvernul Orban II va fi sau nu investit si vor vota impotriva.

Liderul USR, Dan Barna, cere modificarea Constitutiei

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, marti, ca este necesara modificarea Constitutiei Romaniei, .

Dan Barna afirma ca lucrurile agreate cu PNL nu se intampla: Primari in doua tururi e Fata Morgana, perspectiva e spre zero, iar anticipatele e in momentul de fata un ghici

Presedintele USR, Dan Barna, sustine ca pentru PNL si PSD visul ar fi ca alianta USR PLUS sa devina irelevanta din punct de vedere electoral si spune ca a constatat ca cele mai importante obiective pe care cei de la USR le-au agreat cu liberalii nu se intampla. Barna spune ca alegerea primarilor in doua tururi de scrutin a devenit Fata Morgana, iar anticipatele sunt un ghici.

Dan Barna: PSD si PNL vor sa scoata Alianta USR-PLUS din peisaj

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat marti seara, la Digi24, ca formatiunea sa face tot ce depinde de ea pentru a ajunge la alegeri anticipate, insa nu este o certitudine ca acestea vor avea loc.

Ciolacu a anuntat oficial ca PSD boicoteaza votul de investire a Guvernului Orban II

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat oficial miercuri seara, dupa CEX, ca formatiunea va boicota investirea Guvernului Orban II programata pe 24 februarie prin neprezentarea parlamentarilor PSD la sedinta.

Sedinta a Comitetului Executiv National al PSD, pentru a stabili strategia la votul de investire a Guvernului Orban II

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste, miercuri, sedinta fiind convocata dupa desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier. Social-democratii vor decide strategia pe care o vor urma la votul pentru investirea Guvernului Orban II, programat in 24 februarie. Totodata, PSD va discuta despre organizarea Congresului, pe care liderul interimar Marcel Ciolacu nu-l considera o prioritate.

Ministrii Guvernului Orban II, aceiasi ca in actualul Cabinet, audiati de comisiile de specialitate

Ministrii Guvernului Orban II sunt audiati de comisiile de specialitate, in zilele de luni, marti si miercuri. Premierul desemnat, Ludovic Orban, nu a facut nicio modificare in structura Cabinetului, asa ca actualii ministri interimari sunt propusi pentru aceleasi portofolii.

Ultima zi de audieri pentru ministrii Guvernului Orban II

ACTUALIZARE - Cu majoritate de voturi Violeta Alexandru a primit aviz negativ. Au fost inregistrate 13 voturi pentru si 35 voturi impotriva. --- * ACTUALIZARE - Violeta Alexandru: Sunt singura care are curajul sa puna lucrurile pe masa si sa va arate ce ati acoperit in acesti ani in minister si in institutiile din coordonare. Acelasi lucru si la ANPIS.

Ministrii Guvernului Orban II, audiati luni, marti si miercuri, in comisiile de specialitate: Programul complet al audierilor. Cand va avea loc votul de investitura

Ministrii cabinetului Orban II vor fi audiati, luni, marti si miercuri, in comisiile de specialitate din Parlament. Premierul desemnat, Ludovic Orban, nu a facut nicio modificare in structura echipei sale, asa c.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )