Libnet.ro
UNICEF

01:05

CNCD a dat amenda de 10.000 de lei pentru primarul care vrea sa decida cine poate face copii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CNCD a dat amenda de 10.000 de lei pentru primarul care vrea sa decida cine poate face copii

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) l-a amendat, miercuri, pe primarul din Targu Mures, Dorin Florea, cu suma de 10. 000 de lei, si a constatat ca afirmatiile lansate de acesta in spatiul public sunt extrem de rasiste. continuă pe Wall-Street Ro

Amenzi de pana la 6.000 de lei pentru cei care arunca gunoaie pe drumuri publice. Guvernul Orban a lsant un proiect de OUG in dezbatere publica

Amenzile pentru persoanele care arunca gunoaie pe drumurile publice s-ar putea ridica la 6. 000 de lei, dupa cum arata un proiect de ordonanta de urgenta lansat, recent, in dezbatere publica, de catre Guvernul.

Primaria Targu Secuiesc, amendata de CNCD cu 2.000 lei pentru discriminare

CNCD) a sanctionat miercuri, cu unanimitate de voturi, Primaria municipiului Targu Secuiesc pentru d.

in cat timp se prescriu punctele de penalizare pentru soferii care au primit amenda. Ce spune Codul Rutier

Codul Rutier prevede ca soferilor care acumuleaza 15 puncte de penalizare li se suspenda dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 30 de zile. Aceste puncte sunt anulate la implinirea termenului de 6 luni de la data constatarii contraventiei. Cod Rutier. in cat timp se prescriu punctele de penalizare Daca .

Amenzi de pana la 6.000 de lei pentru soferi. Ce nu ai voie sa faci, pe drumurile publice si in parcari

O noua masura, menita sa disciplineze soferii in trafic, a fost inclusa in proiectul de Ordonanta a Guvernului care modifica OG nr. 431997 privind regimul juridic al drumurilor. Aceasta masura a fost lansata spre dezbatere publica pe site-ul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor. Amenzi de pana la 6. 000 de lei pentru soferi Conform proiectului de .

USR-PLUS se opune restrictionarii dreptului de vot pentru cetatenii care au viza de flotant

Alianta USR-PLUS sustine modificarea legislatiei pentru introducerea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin, dar se opune restrictionarii dreptului de vot pentru cetatenii care dobandesc viza de flotant cu mai putin de 90 de zile fata de data alegerilor.

CNCD l-a amendat cu 10.000 de lei pe primarul din Tg. Mures care a spus ca romii sunt o problema in Romania si ca statul ar trebui sa decida cine face copii

Primarul din Tg. Mures, Dorin Florea, a fost amendat cu 10. 000 de lei de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru declaratiile sale referitoare la faptul ca statul trebuie sa decida cine face copii, cu referire exacta la romi, despre care a spus ca sunt o problema a Romaniei.

Cum a reusit un student samantar sa scape de o amenda de 1.500 de lei. Un politist local l-a prins scuipand coji pe jos

Un student amendat de Politia Locala cu 1. 500 de lei pentru ca a mancat seminte si a scuipat cojile pe jos, a reusit sa scape de plata amenzii, convingandu-l pe judecator ca-i pare rau de ce a facut.

Primarul care a facut sex cu minore, imposibil de demis. Cum explica prefectul din Iasi

Damian Butnariu, primarul din comuna Mogosesti Siret care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore, va putea sa isi duca pana la final mandatul, desi s-a suspendat din PNL.

Primarul care a avut relatii intime cu minore, imposibil de demis. Cum explica prefectul din Iasi

Damian Butnariu, primarul din comuna Mogosesti Siret care a recunoscut ca a facut sex cu doua minore, va putea sa isi duca pana la final mandatul, desi s-a suspendat din PNL.

Primarul care a avut relatii sexuale cu doua minore, pus sub acuzatie penala

O organizatie din Iasi a depus denunt penal impotriva primarului comunei Mogosesti Siret, cel care a.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )