Libnet.ro
UNICEF

11:45

Utile: Cea mai poluata mare din lume; Planta care iti taie pofta de mancare. Ar trebui sa fie nelipsita din casa

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cea mai poluata mare din lume; Planta care iti taie pofta de mancare. Ar trebui sa fie nelipsita din casa

Activitatea neuronala excesiva corelata cu o scadere a sperantei de viata. Un studiu recent a concluzionat ca o activitate neuronala excesiva poate conduce la o speranta de viata mai mica. Detergent pudra sau lichid, tu ce alegi? Detergentul este un produs care nu lipseste din nici o gospodarie. continuă pe Hotnews

Faze tari: Roman cautat in Germania de 27 de ani pentru crima, prins acum; Cea mai rapida furnica din lume traieste in Sahara

Capsula a timpului veche de 132 de ani, gasita la o scoala din SUA. Ce continea. Tarzan din Statele Unite are cont pe Instagram. Posteaza clipuri cand face dus cu maimutele si se plimba cu elefantul prin padure.

Secretele celui mai batran barbat din lume, dezvaluite: ce mananci si bei sa ajungi la o varsta

Ziua Internationala a Alimentatiei a fost celebrata pe 16 octombrie. Cu aceasta ocazie, am aflat niste statistici interesante, inclusiv detalii legate de cel mai batran om din lume. La ora actuala, cel mai longeviv barbat din lume are 114 ani. S-a nascut pe 15 octombrie 1905, iar numele sau este Gustav Gernetg. Printre secretele varstei .

ATENTIE, ROMANI! Urmeaza CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI! Va fi PRAPAD in ROMANIA!

E oficial! Iarna aceasta va fi cea mai grea iarna din ultimii 30 de ani. Iata ce au anuntat meterologii.

Muzeul Luvru se pregateste pentru cea mai mare expozitie de lucrari ale lui Leonardo Da Vinci

Cel mai vizitat muzeu din lume, muzeul Luvru din Paris, se pregateste pentru cea mai mare expozitie care va include operele artistului italian Leonardo Da Vinci. Expozitia este organizata pentru a marca 500 de ani de la trecerea in nefiinta a pictorului si va putea fi vizitata timp de patru luni incepand cu data de 24 octombrie, conform CNN.

VIDEO Capitala Culturala Europeana, orasul Plovdiv isi disputa renumele de cea mai veche asezare din Europa

Anul acesta, una dintre cele doua Capitale Europene ale Culturii 2019 este un oras antic din Bulgaria, Plovdiv, cu o istorie fascinanta, putin cunoscuta.

Cea mai importanta zi din istoria moderna a Regatului Unit, intampinata cu proteste de strada: Londonezii cer anularea Brexitului Starea de tensiune, surprinsa intr-un fotoreportaj de la fata locului (FOTO, VIDEO)

Marea Britanie trece printr-unul din cele mai importante momente din istoria sa moderna, chiar in aceste clipe, lucru confirmat de faptul ca Parlamentul Regatului Unit s-a reunit intr-o sambata - premiera in.

P LEK3.CO inaugureaza cea mai mare infrastructura publica de incarcare electrica din Romania

CO a inaugurat la inceputul lunii octombrie cea mai mare infrastructura publica de incarcare electrica din Romania. Charging Plaza Hub700 poate gazdui si incarca concomitent 6 vehicule electrice, furnizand o putere cumulata de 272kW, chiar in inima Timisoarei.

IN AMERICA DE NORD, Ford lanseaza cea mai mare mare retea de statii de incarcare pentru masini electrice

Ford se va alia cu Volkswagen AG si Amazon pentru a oferi proprietarilor de masini electrice cea mai mare retea de statii de incarcare din America de Nord, transmit CNN si Reuters.

Serghei Mizil, marturii incendiare. Care a fost cea mai mare nebunie facuta pe vremea lui Ceausescu

Controversatul afacerist Serghei Mizil a povestit, duminica, la Antena 3, care a fost cea mai mare nebunie pe care a facut-o pe vremea lui Ceausescu. Faptul ca era fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil ii.

HOROSCOP. Cea mai mare insulta pentru fiecare zodie! Le scoate din minti!

Zodiile au si ele un punct sensibil. Ai grija ce spui, caci s-ar putea ca vorbele tale sa devina insulte pe care cu greu sa le mai poti indrepta. Aceasta este cea mai mare insulta pentru fiecare zodie. Nu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )