Libnet.ro
UNICEF

01:05

Utile:Cel mai bun fruct pentru slabit;Leguma care mentine creierul sanatos; Sarea amara face bine copilului tau cnd este racit sau gripat

Hotnews Hotnews,
 Utile:Cel mai bun fruct pentru slabit;Leguma care mentine creierul sanatos; Sarea amara face bine copilului tau cnd este racit sau gripat

Cat este de important fierul in organism si care sunt simptomele carentei acestui important mineral. Carenta de fier poate genera diferite. Care sunt semnele care pot indica o afectiune a glandei tiroide. Tiroida poate suferi modificari functionale, astfel incat vorbim de hipotiroidism cand. continuă pe Hotnews

Cel mai bun fruct pentru slabit

Foarte asemanator cu lamaia galbena, lime-ul este fructul citric care contine o cantitate mare de acid ascorbic. Datorita proprietatilor si substantelor nutritive pe care le contine, condimentele speciale pe baza de lime fac parte din bucataria mexicana, vietnameza si thai, insa lime-ul este folosit si ca remediu natural.

Bancul zilei: Cel mai bun leac pentru potenta

La doctor se prezinta un barbat care incepe sa-si verse oful: - Domn doctor, am o problema: cand sunt cu nevasta-mea, nu mai dau randamentul de pe vremuri. - Stai linistit! Uite aici un praf rosu, presara-l inainte si o sa ai randamentul de pe vremuri.

Toader l ataca pe Iohannis: Presedintele creeaza cel mai periculos precedent pentru statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, califica drept cel mai periculos precedent pentru statul de drept ceea ce presedintele Iohannis face astazi, adaugand ca este prima data cand un demnitar de rang inalt pune in discutie respectarea si aplicarea legii fundamentale si respectarea si aplicarea unei decizii a Curtii Constitutionale.

Tudorel Toader: Ce face presedintele este cel mai periculos precedent pentru statul de drept

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, considera ca modul in care actioneaza presedintele Klaus Iohannis, dupa decizia Curtii Constitutionale privind revocarea procurorului-sef al DNA, reprezinta cel mai.

BET- FI, cel mai rentabil dintre indicii analizati

Marcel Murgoci, Estinvest: Probabil, investitorii au mizat pe faptul ca si celelalte doua SIF-uri care au aprobat oferte publice de rascumparare de actiuni le vor initia la un pret mai mare decat cel existent in piata. Indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), a marcat un avans de 3,13%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 iunie, devenind cosul de actiuni cu cea mai buna evolutie dintre cei analizati, in perioada avuta in vedere.

BET- FI, cel mai rentabil dintre indicii analizati

Marcel Murgoci, Estinvest:Probabil, investitorii au mizat pe faptul ca si celelalte doua SIF-uri care au aprobat oferte publice de rascumparare de actiuni le vor initia la un pret mai mare decat cel existent in piata. Indicele BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), a marcat un avans de 3,13%, in raport cu moneda euro, in intervalul 6 - 13 iunie, devenind cosul de actiuni cu cea mai buna evolutie dintre cei analizati, in perioada avuta in vedere.

Tudorel Toader: Ce face presedintele este cel mai periculos precedent

In viziunea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, ceea ce face presedintele este cel mai periculos precedent, pentru ca este prima oara cand un demnitar pune in discutie aplicarea Constitutiei si a unei decizii CCR, scrie Digi24 .

Toader: Ce face presedintele este cel mai periculos precedent pentru statul de drept. Un demnitar de rang inalt pune in discutie aplicarea unei decizii CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, califica drept cel mai periculos precedent pentru statul de drept ceea ce presedintele Iohannis face astazi, Toader spunand ca este prima data cand un demnitar de rang inalt pune in discutie respectarea si aplicarea legii fundamentale si respectarea si aplicarea unei decizii a Curtii Constitutionale.

Antrenamentul HIIT pe banda de alergat este ideal pentru slabit!

Fiind cel mai folosit aparat fitness din lume, banda de alergat te poate ajuta sa arzi grasimile si sa slabesti rapid chiar in confortul propriei locuinte, insa folosirea regulata nu este suficienta. Pentru a putea avea cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil, antrenamentele pe banda de alergat trebuie sa varieze in intensitate si efort depus. La acest capitol, de o popularizare majora in ultimi ani s-au bucurat programele de exercitii de tip HIIT.

Google Translate devine semnificativ mai bun, chiar si fara internet

Google Translate este cea mai populara aplicatie pentru efectuarea de traduceri, iar cea mai recenta versiune a indragitei aplicatii vine cu beneficii importante pentru cei care vor sa o foloseasca fara internet. Concurenta dintre Microsoft si Google in domeniul traducerilor alimentate de inteligenta artificiala si retele neurale a devenit din ce in ce mai acerba.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )