Libnet.ro
UNICEF

01:05

Utile: Cele mai periculoase ingrediente pe care le poti pune in cafea; Terapia care vindeca tulburarea cu spectru autist; Tiroida pe intelesul tuturor. Care sunt cele mai frecvente boli tiroidiene, cum se trateaza si cine are risc crescut de cancer de ti

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cele mai periculoase ingrediente pe care le poti pune in cafea; Terapia care vindeca tulburarea cu spectru autist; Tiroida pe intelesul tuturor. Care sunt cele mai frecvente boli tiroidiene, cum se trateaza si cine are risc crescut de cancer de ti

Vrei sa fii sanatos? Ingrijeste-ti corect dantura. Chiar daca nu constientizam, legatura dintre dantura si toate organele corpului este foarte. Singura metoda prin care iti prelungesti viata. Alimentatia este extrem de importanta cand vine vorba de sanatate, iar cercetatorii sustin ca oamenii. continuă pe Hotnews

Cele mai periculoase tipuri de tigari

Cele mai periculoase tipuri de tigari. Tigarile mentolate pun, cu adevarat, un risc mai mare asupra sanatatii decat cele normale, arata un raport al Autoritatii Americane pentru Controlul Alimentelor si Medicamentelor FDA.

Horoscop criminal: Astea sunt cele mai periculoase zodii

Vrei sa stii ce se ascunde in spatele mastilor pe care cunoscutii tai le poarta in viata de zi cu zi? Astrele dicteaza predispozitia nativilor la a comite infractiuni, asa ca n-ar strica sa stii la ce.

Cele mai bune telefoane anti-soc: smartphone-urile care vor rezista oricarui impact

Cele mai bune telefoane anti-soc au capacitatea de a rezista unui impact serios, iar cele de mai jos sunt printre cele mai bune de la noi din tara. Multe dintre telefoanele de top din prezent nu pot face fata unui impact serios cu asfaltul. Desi performantele acestora au crescut enorm in ultimii ani, rezistenta acestora [] Cele mai bune telefoane anti-soc: smartphone-urile care vor rezista oricarui impact Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai bine imbracate vedete la Comic-Con 2015!

De la Jennifer Lawrence, Emma Roberts ori Lea Michelle si pana la Amy Adams, Jessica Chastain sau Margot Robbie, iata vedetele care au bifat cele mai reusite aparirtii in cadrul editiei de anul acesta a conventiei Comic-Con! .

Cele mai bune telefoane pentru jocuri anunta moartea consolelor portabile

Cele mai bune telefoane pentru jocuri vor putea rula cele mai noi titluri de pe Play Store si App Store, fara a fi nevoie de sacrificii cand vine vorba de calitatea imaginii Indiferent de sistemul de operare, una dintre activitatile preferate ale posesorilor de dispozitive mobile este gaming-ul. in prezent, cele mai multe jocuri ruleaza [] Cele mai bune telefoane pentru jocuri anunta moartea consolelor portabile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai ieftine 11 insule din Grecia scoase la vanzare

Zeci de insule private din Grecia au fost scoase la vanzare. Potrivit unui agent imobiliar, vanzararea unor asemenea insule va lua avant in urmatorii ani. Preturile sunt variate, insa unele dintre cele mai ieftine insule pot fi achizitionate cu un pret cu care s-ar putea cumpara un apartament in Londra.

Repartizare liceu 2015 Salaj. Topul specializarilor la care s-a intrat cu cele mai mari medii

Rezultatele repartizarii computerizate pe locurile din clasa a IX-a de liceu au fost afisate marti, 14 iulie, pe site-ul admitere. edu. ro. Cu cele mai mari medii s-a intrat, si in acest an, la Colegiul National Silvania Zalau.

Cele mai bune filme cu Omar Sharif

Legendarul actor egiptean Omar Sharif a murit vineri, 10 iulie, la varsta de 83 de ani, in urma unui infarct. Inegalabilul artist a lasat in urma sa o impresionanta colectie de capodopere cinematografice printre care se regasesc titluri precum Lawrence al Arabiei, Doctor Jivago sau Noaptea generalilor. Adevarul va prezinta astazi cele mai bune filme cu Omar Sharif.

Cartierele bucurestene cu cele mai mari preturi de tranzactionare ale locuintelor

Cele mai mari preturi de tranzationare pe mp de la inceputul anului au depasit 1. 300 euro pe mp, potrivit unei cercetari realizate de ASE Bucuresti prin Departamentul de Analiza si Evaluare Economico-Financiara AEEF) si Flexmls Romania.

Admitere liceu 2015 Top 20 licee si specializari unde au fost admisi elevii cu cele mai mari medii

Elevii cu cele mai mari note s-au dus anul acesta catre Matematica-Informatica - bilingv limba engleza si catre Stiintele Naturii, la liceu. In topul liceelor, in functie de mediile de admitere, pe primele locuri se afla Colegiul Fratii Buzesti din Craiova, Colegiul Sfantul Sava din Bucuresti si Colegiul Mircea cel Batran din Constanta. Rezultatele au fost date publicitatii de Ministerul Educatiei, intr-un raport cu date statistice referitoare la admiterea in licee 2015. Amintim ca astazi a avut loc prima repartizare computerizata la liceu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )