Libnet.ro
UNICEF

11:15

Utile: Cum recunosti o persoana toxica; Cel mai bun exercitiu care te scapa de burta; De ce nu ar trebui sa te trezesti din somn ca sa mergi la toaleta.

Hotnews Hotnews,
 Utile: Cum recunosti o persoana toxica; Cel mai bun exercitiu care te scapa de burta; De ce nu ar trebui sa te trezesti din somn ca sa mergi la toaleta.

9 remedii naturiste impotriva racelii care te ajuta sa te faci bine mai repede. Vremea schimbatoare si. Cinci reguli de baza cand suferi de insomnie. Insomnia, afectiune descrisa de. continuă pe Hotnews

Cum prepari cel mai bun si mai pufos cozonac de Paste: trucuri dezvaluite de Catalin Scarlatescu

Pentru ca se apropie Pastele, iar un desert traditional romanesc cum este cozonacul nu poate lipsi de pe masa de sarbatori, bucatarul-sef Catalin Scarlatescu impartaseste cateva dintre trucurile ce te vor ajuta sa pregatesti cel mai bun cozonac.

O mama si-a vazut bebelusul si initial a refuzat sa-l ia acasa. Dupa 40 de ani a realizat ca a fost cel mai bun lucru din viata ei (FOTO)

Un baiat s-a nascut cu o malformatie imensa intre ochi si cu picioarele deformate, iar parintilor le-a fost destul de dificil sa-l accepte, mai ales ca nu credeau ca avea prea multe sanse sa duca o.

A fost desemnat cel mai bun restaurant din lume in 2017: Bucataria europeana a castigat pe continentul american (FOTO)

Eleven Madison Park, un restaurant din New York, care interpreteaza intr-o maniera newyorkeza bucataria europeana moderna, ocupa primul loc in topul celor mai bune 50 de restaurante din lume,.

FOTO Gospodinele din Alexandria, la concurs. Care este secretul celui mai bun cozonac de casa

3 cozonaci si 5 pasti au intrat anul acesta in competitia organizata de Primaria Alexandria in cadrul editiei a IX-a a concursului Cel mai bun cozonac de casa. Cea mai buna pasca, organizat anual inaintea sarbatorilor Pascale.

Cum prepari cel mai bun drob de miel dupa reteta lui Radu Anton Roman

Drobul de miel este un preparat nelipsit de pe masa de Paste, iar pentru a va asigura ca va iesi delicios va prezentam reteta celebrului Radu Anton Roman.

Patricia Tig ocupa, in mod oficial, cel mai bun loc din cariera. Pe ce locuri sunt romancele in clasamentul WTA

Patricia Tig a intrat in premiera intre primele 90 de jucatoare ale lumii. Romania are in continuare 5 fete in Top 100 mondial.

Lectia olandeza care contrazice practica romaneasca in achizitii publice: Cel mai mic pret este intotdeauna cel mai mare

Spre deosebire de autoritatile din Romania, olandezii nu pun accent pe cel mai mic pret atunci cand fac achizitii publice, ci pe pregatirea unui grup de experti care sa cunoasca foarte bine piata.

Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi 1 la 12, sindicatele au cerut 1 la 13

ACTUALIZARE 20:35 Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi de 1 la 12 potrivit proiectului Legii salarizarii unitare, desi sindicatele au cerut un raport de 1 la 13, a declarat in aceasta seara ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. *Liviu Dragnea: in perioada in care proiectul Legii salarizarii se va afla in Parlament vor fi consultari cu institutiile si sindicatele.

FOTO. O fosta Miss World a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. Tanara a primit titlul de cel mai frumos primar din lume

Kaiane Lopez, o fosta regina a frumusetii, a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. De asemenea, ea a fost desemnata si cel mai frumos primar din lume, potrivit The Telegraph.

Lovitura in Croatia: Cel mai mare retailer din Balcani, Agrokor, a cedat controlul statului. Furnizorii suspenda livrarile. Rusii sunt creditori

Retailerul croat Agrokor, cel mai mare din Balcani, a fost pus sub controlul statului, dupa ce fondatorul si presedintele grupului puternic indatorat, Ivica Todoric, a cerut activarea unei noi legi menite sa pr.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )