Libnet.ro
UNICEF

09:15

A fost desemnat cel mai bun restaurant din lume in 2017: Bucataria europeana a castigat pe continentul american (FOTO)

B1 B1,
A fost desemnat cel mai bun restaurant din lume in 2017: Bucataria europeana a castigat pe continentul american (FOTO)

Eleven Madison Park, un restaurant din New York, care interpreteaza intr-o maniera newyorkeza bucataria europeana moderna, ocupa primul loc in topul celor mai bune 50 de restaurante din lume,. continuă pe B1

FOTO. O fosta Miss World a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. Tanara a primit titlul de cel mai frumos primar din lume

Kaiane Lopez, o fosta regina a frumusetii, a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. De asemenea, ea a fost desemnata si cel mai frumos primar din lume, potrivit The Telegraph.

Cel mai MORTAL scorpion din lume isi arata coada OTRAVITA in intreaga sa glorie! (VIDEO)

Sub coordonarea unui grup de cercetatori de la Universitatea din Porto Portugalia) au fost studiati aproximativ 2500 de scorpioni din intreaga lume pentru a determina modul in care marimea si forma lor.

Bursele din Europa au incheiat cel mai bun trimestru din ultimii doi ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urcat vineri, in majoritate, dupa anuntul privind evolutia inflatiei in zona euro, pietele incheind trimestrul cu cea mai buna crestere din ultimii doi ani.

O mama si-a vazut bebelusul si initial a refuzat sa-l ia acasa. Dupa 40 de ani a realizat ca a fost cel mai bun lucru din viata ei (FOTO)

Un baiat s-a nascut cu o malformatie imensa intre ochi si cu picioarele deformate, iar parintilor le-a fost destul de dificil sa-l accepte, mai ales ca nu credeau ca avea prea multe sanse sa duca o.

Cotatiile petrolului, aproape de cel mai ridicat nivel din ultima luna

Pretul futures al petrolului brut s-a apropiat, ieri, pe pietele externe, de cel mai ridicat nivel din ultima luna, ca urmare a semnelor de scadere a stocurilor mondiale si a ingrijorarilor legate de anumite probleme la o exploatare britanica din Marea Nordului, a carei productie este luata in considerare la stabilirea pretului de referinta al titeiului Brent.

Cel mai mare spital din zona Moldovei va putea fi functional peste 6 ani. Costurile totale pentru constructie se vor ridica la 200 de milioane de euro

Cel mai mare spital din zona Moldovei, Spitalul Regional de Urgente Iasi, ar putea fi functional peste 6 ani, in 2023, pentru acesta fiind nevoie de circa 200 de milioane de euro. Potrivit Mediafax, reprezentantii BEI si ai MS au discutat.

O fosta Miss World a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. Tanara a fost desemnata si cel mai frumos primar din lume VIDEO

O fosta regina a frumusetii a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului, dar si prima fosta Miss World care detine o astfel de functie, relateaza cotidianul britanic The Daily Telegraph.

Cum prepari cel mai bun si mai pufos cozonac de Paste: trucuri dezvaluite de Catalin Scarlatescu

Pentru ca se apropie Pastele, iar un desert traditional romanesc cum este cozonacul nu poate lipsi de pe masa de sarbatori, bucatarul-sef Catalin Scarlatescu impartaseste cateva dintre trucurile ce te vor ajuta sa pregatesti cel mai bun cozonac.

Edilul din Panciu a fost declarat Cel mai activ primar de oras din Regiunea Sud-Est

Edilul a fost premiat la cea de-a XXV-a editie a Adunarii Generale a Asociatiei Oraselor din Romania AOR), eveniment care a avut loc la Bucuresti.

Business report:Cei mai rapizi constructori din lume. Romania ar avea toate autostrazile gata in timp record;Companiile energetice - stoarse de dividende de miliarde;Cifrele dezastrului. Veniturile nu mai fac fata cheltuielilor cu pensiile si salariile b

Dacia Logan MCV 1. 5 dCi: Din ce in ce mai frumos.  Gamele Dacia Logan si Sandero au beneficiat de un facelift, care imbunatateste discret masinile. Iata ce. Poti sa-ti platesti singur contributia la pensia publica.  Pana la 27 aprilie persoanele care nu au calitatea de pensionari pot efectua plata contributiei de asigurari sociale pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2366 seconds )