Libnet.ro
UNICEF

16:00

Utile: In ce moment al zilei e cel mai bine sa muncesti sau sa bei alcool si cand nu e bine sa conduci masina; Principala cauza a imbolnavirii in randul adolescentilor; Cum iti dai seama ca ai o boala psihica. Uite cele mai bune indicii

Hotnews Hotnews,
 Utile: In ce moment al zilei e cel mai bine sa muncesti sau sa bei alcool si cand nu e bine sa conduci masina; Principala cauza a imbolnavirii in randul adolescentilor; Cum iti dai seama ca ai o boala psihica. Uite cele mai bune indicii

Secretul longevitatii e la inedmana oricui. Cheia unei vieti lungi si sanatoase e sa avem un scop in viata, sustin cercetatorii. Faptul este valabil de-a lungul. Oare ochelarii purtati permanent iti strica mai rau ochii?Cu cat porti mai mult timp ochelarii, cu atat vederea ta se va inrautati - aceasta este o fraza. continuă pe Hotnews

in ce moment al zilei e cel mai bine sa muncesti sau sa bei alcool si cand nu e bine sa conduci masina

Exista un timp pentru toate. Acesta este unul dintre principalele lucruri de care trebuie sa tinem cont ca sa ne mentinem sanatosi si, din pacate, unul dintre lucrurile pe care parca le-am uitat cu desavarsire. Este foarte important momentul din zi in care mancam, bem sau dormim. Daca nu tinem cont de cerintele corpului, avem un risc mai mare sa ne imbolnavim.

Lionel Messi, cel mai bine platit fotbalist al planetei - 20 de milioane de euro pe stagiune

Lionel Messi isi va prelungi intelegerea cu FC Barcelona, argentinianul devenind, cel putin pentru moment, cel mai bine platit fotbalist al planetei, informeaza presa spaniola. Conform noului contract, Messi va primi 20 de milioane de euro pe sezon.

Lionel Messi va deveni cel mai bine platit fotbalist din lume, urmand sa primeasca 20 de milioane de euro pentru fiecare sezon jucat la Barcelona

Presa anunta ca Lionel Messi urmeaza sa isi prelungeasca contractul cu FC Barcelona si va deveni astfel cel mai bine platit fotbalist al planetei, cu 20 de milioane de euro pe sezon. Conform noii.

Victor Hanescu a coborat un loc in clasamentul ATP, dar ramane cel mai bine situat jucator roman

Tenismanul Victor Hanescu a coborat un loc in clasamentul ATP si se afla pe pozitia 81, cu 646 de puncte, fiind cel mai bine situat jucator roman in ierarhie, potrivit ATP World Tour. Adrian Ungur a coborat.

Oficial: Watch Dogs va arata cel mai bine pe Sony PS4

Posesorii de console Microsoft nu vor fi fericiti sa afle ca noul joc Ubisoft, Watch Dogs va avea cea mai impresionanta grafica pe PS4. Pentru ca sunt realizate independent, consolele de gaming vin cu diferite configuratii hardware si diverse optimizari pe partea de software. Din acest motiv, chiar si in cazul titlurilor cross-platform, este aproape imposibil pentru un dezvoltator sa creeze un joc identic pentru fiecare consola disponibila pe piata. in mare parte creatiile sunt similare, indiferent daca le jucati [].

Cel mai influent politician din Calarasi sta intr-o vila construita in urma cu 20 de ani

Chiar daca este de mai bine de 10 ani sef peste un judet sarac, Raducu Filipescu a reusit sa agoniseasca o avere frumusica. Presedintele Consiliului Judetean Calarasi are trei case, doua masini, 17,5 hectare de teren agricol si o colectie de bijuterii si obiecte de arta valorand 80. 000 de euro. Nu are niciun fel de datorii la banci si-si permite in fiecare vara cate o vacanta in strainatate.

World of Warcraft Warlords of Draenor arata mai bine decat te astepti [VIDEO]

In primul clip de gameplay capturat in World of Wacraft Warlords of Draenor, este evident ca noul joc arata mai bine decat vechile iteratii. World of Warcraft refuza sa moara. Desi are o istorie foarte lunga, pentru simplul fapt ca reuseste sa genereze un profit fabulos pentru Blizzard, compania americana continua sa investeasca in el. Cea mai recenta dovada a acestei ,,investitii vine sub forma urmatorului expansion dedicat jucatorilor de WoW. Acesta poarta numele de Warlords of Draenor si va [].

ASRock are cel mai rapid socket pentru SSD-urile M.2

Placile de baza Z97 si seria de procesoare Haswell Refresh nu aduc cel mai mare nivel de inovatie in domeniul PC-urilor, insa vin cu o serie de elemente interesante, cum ar fi slot-ul pentru SSD-uri M. 2, iar ASRock pretinde ca il detine pe cel mai rapid. Socket-ul M. 2 este probabil cel mai important element pe care il aduc in discutie noile placi de baza, iar ASRock a implementat deja versiunea a treia a acestuia, versiune care abia a fost anuntata.

Cel mai sarac presedinte din lume. isi doneaza 97% din salariu, vinde flori si sta intr-o casa modesta: Nu am nevoie de multe pentru a trai

Este prezentat adesea cel mai sarac presedinte din lume, si poate pe buna dreptate. il cheama Jose Mujica, este presedintele Uruguayului, si a povestit pentru CNN despre stilul sau auster de viata, despre lega.

Buffalo are probabil cel mai mic stick USB 3.0 de pe piata

Comparate cu stick-urile USB 2. 0, modelele destick USB 3. 0 au de obicei dimensiuni mai mari. Buffallo a rezolvat si aceasta problema, iar dispozitivul creat de ei cred ca poate lua titlul de cel mai mic stick USB 3. La fel ca un stick de conectivitate cu mouse-ul wireless, RUF3-PS de la Buffalo poate fi uitat in interiorul unui PC si ofera inclusiv viteze de citire si scriere aferente standardului USB 3. Dimensiunea acestuia este de numai 5,2 mm, fara a [].

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )