Libnet.ro
UNICEF

17:15

Utilizarea virginitatii in istorie. De la cea mai buna ofranda pentru zei, pana la deflorarea cu statui ale zeilor fertilitatii

Adevărul Adevărul,
Utilizarea virginitatii in istorie. De la cea mai buna ofranda pentru zei, pana la deflorarea cu statui ale zeilor fertilitatii

Virginitatea reprezenta, in antichitate, o forta care putea sa indeparteze fortele raului. Pe continentele americane, virginele erau cea mai buna ofranda pentru zei. De asemenea, in unele zone ale lumii, miresele trebuiau sa fie fecioare in noaptea nuntii, iar in alte parti ele erau deflorate chiar de un reprezentant al viitorului sot sau de catre conducatori. continuă pe Adevărul

Utilizarea virginitatii in istorie. De la cea mai buna ofranda pentru zei pana la deflorarea cu statui ale zeilor fertilitatii

Virginitatea reprezenta, in antichitate, o forta care putea sa indeparteze fortele raului. Pe continentele americane, virginele erau cea mai buna ofranda pentru zei. De asemenea, in unele zone ale lumii, miresele trebuiau sa fie fecioare in noaptea nuntii, iar in alte parti ele erau deflorate chiar de un reprezentant al viitorului sot sau de catre conducatori.

Cea mai buna solutie de a scapa de problemele cu fiica sa. Unde a plecat Cristian Boureanu pentru a se relaxa (FOTO)

Dupa ce a tinut primele pagini ale ziarelor cu scandalul iscat de coflictul cu fiica sa, Cristian Boureanu a gasit cea mai buna solutie pentru a scapa de probleme. Fostul politician a decis sa plece in.

Cea mai buna tarta cu caramel si nuci

Nuca este foarte bogata in lipide 60% in medie), fiind deci intens energetica. Contine acizi grasi Omega-3, vitamine si minerale. Nucile pot fi pastrate in coaja toata iarna. Iar cand spargeti nucile, puteti folosi miezul pentru cea mai buna tarta cu caramel si nuci.

Cea mai buna mancare de gutui cu carne

Imi placea cum spunea Dan Nicolescu : de la gutuie se manancadoar mirosul. Dar o tocana de pasare sau de vitel, aromata cu gutui fragede, aurii-aramii, cu sos gros, iute-dulce-acrisor, mai sa fie, imi ploua in gura si-mi dilueaza cerneala din calculator, scria Radu Anton Roman in cartea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti, aparuta la editura Paideia. Iata si reteta regretatului Radu Anton Roman pentru cea mai buna mancare de gutui cu carne!.

Ciclism: Movistar, cea mai buna echipa a sezonului WorldTour din 2016

Echipa spaniola Movistar a terminat sezonul de ciclism care cuprinde competitiile punctate de Uniunea Ciclista Internationala WorldTour) pe primul loc, cu 1. 471 puncte, fiind urmata de formatia rusa Tinkoff - 1. 361 puncte si de britanicii de la Sky - 1. 187 puncte.

Cea mai sanatoasa si ieftina conserva. Cum faci o zacusca delicioasa ca pe vremea bunicii cu ingredientele secrete

O reteta de zacusca, pregatita in mod clasic, la foc de lemne si in oala de tuci, ca la mama acasa, e cea mai buna alegere pentru un preparat delicios care sa fie savurat iarna. Pregatirea conservelor pentru sezonul rece e in toi, iar camarile se umplu cu borcane pline de preparate gustoase si sanatoase.

Cum alegem cea mai buna carne proaspata din magazin: Nu o cumparati tocata fiindca nu stiti ce contine

Atunci cand cumparam carne trebuie sa fim atenti la locul de unde o luam, dar si la aspectul ei. Carnea tocata este cea mai periculoasa.

Traian Basescu, intrebat pe cine vede in locul Codrutei Kovesi la DNA: in acest moment nu exista o solutie mai buna

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe Facebook, raspunzand intrebarii unui utilizator al retelei de socializare, ca in acest moment nu exista o solutie mai buna pentru conducerea DNA.

Sentinte finale in Dosarul Microsoft. Toti inculpatii merg la inchisoare. Pinalti a incasat cea mai grea pedeapsa: 6 ani. NIRO a plans in sala de judecata. Gabriel Sandu: Asta a fost doar o executie pe care mi-o asum si pentru care o sa platesc

ICCJ a decis, luni, sentinte mai dure decat cele care fusesera dispuse in prima faza a procesului. Cea mai mare pedeapsa a primit-o Gheorghe Stefan, zis Pinalti: sase ani de inchisoare. Dorin Cocos a primit trei ani si patru luni de inchisoare, iar Dumitru Nicolae a primit doi ani si patru luni de inchisoare.

Reteta ciorbei de burta care se mananca cu furculita, cuprinsa in cea mai inalta carte de bucate lansata in Romania

Cea mai mare carte de bucate din Romania, denumita Euphoria, este lansata duminica 2 octombrie, la Alba Iulia, in cadrul festivalului Alba Carolina Food Fest. Cartea de bucate este inalta de trei metri si apartine chef-ului Cosmin Toma, cunoscut pentru retetele inovatoare pe care le-a propus si realizat in ultimii ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )