Libnet.ro
UNICEF

07:00

Alegerile parlamentare din Romania, in presa straina: Absenteism record si rezultate surprinzatoare (VIDEO)

B1 B1,
Alegerile parlamentare din Romania, in presa straina: Absenteism record si rezultate surprinzatoare (VIDEO)

Rata mare de absenteism si surprizele in Parlament sunt principalele caracteristici remarcate de presa internationala in privinta alegerilor parlamentare din Romania. Iar legat de ce ar urma sa se intample pe. continuă pe B1

Alegerile parlamentare din Romania, in presa straina: Absenteism record si rezultate surprinzatoare (VIDEO)

Rata mare de absenteism si surprizele in Parlament sunt principalele caracteristici remarcate de presa internationala in privinta alegerilor parlamentare din Romania. Iar legat de ce ar urma sa se intample pe.

Viktor Orban a transmis felicitari UDMR pentru rezultatele obtinute la alegerile parlamentare din Romania

Prim-ministrul ungar Viktor Orban a felicitat Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania UDMR) pentru rezultatele obtinute la alegerile parlamentare desfasurate duminica, aratand ca reprezentarea maghiarilor a ramas puternica in legislativul Romaniei, transmite MTI, citandu-l pe seful biroului de presa al sefului guvernului de la Budapesta.

Alegerile parlamentare 2020 vazute de presa straina: Alegerile parlamentare din Romania, surprinzator de stranse

Alegerile parlamentare din Romania au fost minutios analizate de cele mai importante publicatii internationale.

Patriarhul Daniel a votat la alegerile parlamentare din 2020

Patriarhul Daniel s-a prezentat duminica la vot, pentru alegerile parlamentare din 2020. Patriarhul Bisercii Ortodoxe si-a exercitat dreptul de vot la una dintre sectiile scolii Ienachita Vacarescu din.

A inceput a doua zi a votarii la alegerile parlamentare din 2020. Sectiile din Noua Zeelanda s-au redeschis pentru romani

A inceput oficial cea de-a doua zi de votare pentru alegerile parlamentare din 2020, organizate in diaspora. Sectiile din Noua Zeelanda s-au redeschis pentru alegatorii romani, la Auckland, Noua Zeelanda,.

Presa internationala: Liberalii din Romania si social democratii la egalitate Alegerile parlamentare din Romania, surprinzator de stranse

Partidul National Liberal PNL) si cel de stanga Social Democrat PSD) apar pe primul loc in alegerile parlamentare din Romania ,cu 29,0%, respectiv 30,5%, potrivit exit-poll-ului, intr-un vot esential pentru viitorul tarii in mainstreamul european, scrie Reuters despre scrutinul de duminica.

Alegerile parlamentare vazute de presa straina: Ar putea fi apatia adevaratul castigator?

Alegerile parlamentare de acum patru ani nu s-au terminat cu bine pentru Romania. Partidul castigator in 2016, PSD, si-a petrecut mare parte din mandatul incredintat atunci de alegatori atacand statul de drept, inainte ca liderul sa ajunga la inchisoare pentru abuz de putere, aminteste The Economist. Daca in anii trecuti miza a fost una uriasa, scrutinul de acum sta nu doar sub semnul pandemiei de coronavirus, ci si al unui interes mai scazut al electoratului fata de majoritatea care va da viitorul guvern, astfel incat, la finalul zilei, apatia ar putea fi adevaratul castigator al legislativelor, remarca si Euronews.

GABRIEL ZETEA, PSD MARAMURES: PSD a castigat alegerile parlamentare in Romania

Conform datelor exit-poll, PSD a castigat alegerile si i-ar putea prezenta presedintelui Romaniei propunerea viitorului premier, a afirmat duminica liderul PSD Maramures, Gabriel Zetea, care a candidat pe un loc eligibil la Camera Deputatilor, conform Agerpres.

Toate cele 18.802 sectii de votare din tara sunt pregatite pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Anuntul AEP

Toate cele 18. 802 sectii de votare din tara sunt pregatite, pentru desfasurarea in cele mai bune conditii, a scrutinul din data de 6 decembrie. Toate birourile electorale ale sectiilor de votare au preluat de la.

Cetatenii romani vor face exceptie de la masurile restrictive din Turcia, in zilele de vot pentru alegerile parlamentare din 2020

In cursul zilelor de sambata, 5 decembrie si duminica, 6 decembrie, cetatenii romani din Turcia, care doresc sa isi exprime dreptul la vot in sectiile special amenzanate in orasele din Turcia, vor fi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )