Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vacanta last minute: trucuri ca sa cumperi cele mai ieftine bilete de avion

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vacanta last minute: trucuri ca sa cumperi cele mai ieftine bilete de avion

Acum e mai usor ca niciodata sa ne planificam singuri vacanta. Cu ajutorul aplicatiilor si site-urilor de travel, ne putem cumpara biletele de avion, rezerva cazarea si achizitiona bilete la obiectivele turistice pe care vrem sa le vizitam la. continuă pe Wall-Street Ro

Unde gasim cele mai ieftine piese auto in Romania?

Numarul masinilor din Romania a crescut simtitor in ultimii ani, de cand a fost scoasa taxa auto si s-au inmatriculat in tara peste 1 milion de vehicule rulate. Asta face ca tara noastra sa fie una din cele mai mari piete de piese auto din Europa, din cauza parcului auto invechit care are nevoie permanenta de piese auto.

Jucatorul cu cele mai multe sezoane la aceeasi echipa in Liga 1

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat, miercuri, o statistica interesanta a jucatorilor cu cele mai multe sezoane petrecute in culorile aceluias club de Liga 1 Betano.

Cele mai frumoase si mai originale rochii de banchet (P)

Rochia de banchet este pentru cele mai multe dintre tinere prima cea mai importanta rochie pe care o poarta in viata. Daca alegerea este facuta bine, ai posibilitatea sa atragi multe priviri si sa obtii.

Jocuri de cazino cu cele mai mari sanse de castig

Jocuri de cazino cu cele mai mari sanse de castig Desi jocurile de cazino se bazeaza in mare parte pe noroc, exista cateva jocuri care necesita un anumit grad de pricepere. Aceste jocuri de cazino sunt cele.

ALEXIS TSIPRAS: Romania si Republica Elena au cele mai puternice economii din Balcani

Premierul grec, Alexis Tsipras, a declarat astazi, ca Grecia si Romania reprezinta economiile cele mai puternice din Balcani, tarile cu cea mai puternica economie din Europa de Est.

VIDEO Cele mai spectaculoase cai ferate disparute. Povestea mega-proiectului la care s-a muncit cinci decenii si a primei cai ferate cu cremaliera

Calea ferata Deva - Brad, la a carei constructie au lucrat prizonieri sovietici si evrei, se numara printre cele mai spectaculoase proiecte de infrastructura, dar se inscrie in prezent intre caile ferate disparute ale Romaniei, alaturi de alte trasee legendare.

Ofertele eMAG pentru cele mai tari telefoane: Samsung, Huawei, iPhone

La eMAG au ajuns cele mai tari telefoane ale acestui moment. Le-am adunat pe toate aici - de la Samsung si Huawei pana la iPhone - ca sa stii ce alegi. Huawei P30 Pro e proaspat anuntat si.

ANSVSA: 83 de focare de pesta, cele mai multe din tara, stinse in judetul Ialomita

Peste 365. 000 de porci afectati de boala au fost eliminati la nivel national din cauza pestei porcine. Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a anuntat ca, pana in prezent, au fost stinse 319 de focare, dintre care 83 in judetul Ialomita, cele mai multe din Romania.

Sorina Pintea, in control la unul dintre cele mai reclamate spitale din tara: Nu mi-a placut ce am vazut

Sorina Pintea, ministrul Sanatatii, a fost in control la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu Jiu, cea mai mare unitate medicala din Gorj. Pentru ca este unul dintre cele mai reclamate spitale din tara, de.

Narcis Badic (Poli Iasi), jucatorul din Liga I cu cele mai multe sezoane la aceeasi echipa

Narcis Badic, component al formatiei Politehnica Iasi, este jucatorul din Liga I cu cele mai multe sezoane la actuala echipa, informeaza LPF.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )