Libnet.ro
UNICEF

17:15

Val de demiteri: Guvernul a eliberat din functie 28 de prefecti Cine vine in loc

Hotnews Hotnews,
 Val de demiteri: Guvernul a eliberat din functie 28 de prefecti Cine vine in loc

Guvernul a decis in sedinta de marti schimbarea din functie a 28 de prefecti si 11 subprefecti, inclusiv prefectul municipiului Bucuresti. De asemenea, au fost numiti 13 prefecti si 2 subprefecti. Prefectii din alte cinci judete au fost schimbati la sfarsitul lunii noiembrie. continuă pe Hotnews

Prefectul de Prahova, Madalina Lupea, a fost eliberat din functie

Prefectul din Prahova, Madalina Lupea, a fost eliberat din functie printr-o decizie a guvernului Orban, luata in sedinta de marti, 10 decembrie. Lupea a fost demisa alaturi de alti 28 de prefecti din tara.

Prefectul judetului Maramures, eliberat din functie. Cine ii va lua locul

Vasile Moldovan a fost eliberat din functia de prefect al judetului Maramures. in locul sau nu a fost numit alt reprezentant al Guvernului in teritoriu, astfel ca subprefectul Alexandru Cosma va prelua atributiile de prefect.

Seful Parchetului Anticoruptie de la Chisinau, suspendat din functie: Sunt ca un cine - cunosc multe, dar nu pot vorbi

Procurorul sef al Procuraturii Anticoruptie de la Chisinau, Viorel Morari, a fost suspendat luni din functie, printr-o dispozitie a procurorului general. El spune ca a atacat in instanta decizia si nu exclude ca aceasta sa aiba legatura cu reluarea urmaririi penale in cazul finantarii externe a PSRM, partidul presedintelui Igor Dodon. Sunt ca un caine. Cunosc multe, dar nu pot vorbi, a declarat Morari pentru Pro Tv Chisinau.

Sacandal de coruptie in Cehia: Premierul Andrej Babis a spus nu demisioneaza din functie, in ciuda reluarii investigatiilor

Premierul ceh Andrej Babis a spus ca nu vrea sa demisioneze din functie, in ciuda reluarii investigatiilor asupra sa. Anuntul are loc in contextulin care procurorul-sef a decis in urma cu cateva zile ca i.

Val de demiteri in teritoriu. 28 de prefecti au fost schimbati de Guvernul Orban. Fost demnitar sustinut de Cabinetul Ponta, recuperat de PNL

Guvernul Orban a demis 28 de prefecti si a decis instalarea mai multor persoane in functiile vacante. Liberalii au optat fie pentru prefecti care au avut legatura cu PNL, fie persoane apropiate de ALDE.

Raluca Turcan: Guvernul include din nou transportul scolar in sfera serviciilor publice

Guvernul va include din nou transportul scolar in sfera serviciilor de interes public, prin asumarea raspunderii pentru abrogarea Ordonantei 512019, a afirmat, luni, vicepremierul Raluca Turcan.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )