Libnet.ro
UNICEF

05:45

Val de plecari de la PRO TV. Motivul pentru care Andreea Esca ramane inca la Stiri

Playtech Playtech,
Val de plecari de la PRO TV. Motivul pentru care Andreea Esca ramane inca la Stiri

In toamna lui 2019 si la PRO TV a fost semnalat un val de plecari, din partea unor persoane cunoscute, din interiorul televiziunii de renume. Totusi, printre numele vedetelor care aleg sa ramana in cadrul postului este si cel al Andreei Esca, la pupitrul Stirilor PRO TV, de unde le prezinta romanilor cele mai noi . continuă pe Playtech

Care este adevarata familie a lui Raed Arafat. Motivul pentru care nu are o sotie in Romania

Raed Arafat a ajuns din nou in vizorul presei, dupa ce filmarile extrem de controversate de la Colectiv au ajuns pe micile ecrane. Ce secret ascunde medicul roman de origine palestiniana? Cum arata familia sa si care este motivul pentru care nu are o sotie in Romania? Familia lui Raed Arafat Raed Arafat a venit .

Eutanasiata la 40 de ani. Motivul pentru care medicii au luat aceasta decizie in cazul lui Marieke Vervoort

Sportiva Marieke Vervoort, de origine belgiana, a fost eutanasiata la varsta de 40 de ani. Vestea socanta a venit cu cateva zile in urma, atunci cand aceasta s-a stins. Medicii au recurs la o asemenea decizie in cazul sau pentru ca suferea de o boala crunta. Ultimele imagini ale sale sunt absolut emotionante, fiind pe .

Motivul pentru care filmarile pompierilor de la Colectiv au fost ascunse publicului timp de 4 ani. Ce se intampla acolo

Dezvaluiri ireale despre cazul Colectiv ies la iveala in aceasta joi, fiind facuta publica informatia ca pompierii ar fi ascuns o filmare fata de public. Timp de 4 ani, cat se vor implini de la tragedie, in doar cateva zile, cei care stiau despre toate acestea nu au oferit niciun astfel de detaliu. Exista un .

Divort cu scandal in showbiz. Alessia dezvaluie motivul pentru care s-a despartit de tatal copilului ei

Alessia a dezvaluit motivul pentru care ea si si tatal copilului ei s-au despartit. Artista a marturisit ca ultimii ani au fost foarte grei pentru ea. A recunoscut ca este o femeie cicalitoare si ca este greu sa stai in preajma ei, dar in acelasi timp a precizat ca fostul ei sot nu era implicat .

Motivul pentru care doi fani ai lui Liverpool nu au putut vedea meciul favoritilor din Champions League

Doi fani ai echipei Liverpool nu au putut vedea de pe stadion meciul disputat de echipa favorita contra lui Genk pentru ca au confundat orasul belgian cu un altul cu nume asemanator, Gent.

S-A AFLAT: Motivul pentru care Principesa Margareta NU ARE copii. Povestea NUNTII care a inceput cu doua inmormantari. Fanii Casei Regale sunt in lacrimi...

Povestea de dragoste Principesa Margareta si actorul Radu Duda pare desprinsa din filmele siropoase, care confirma ca dragostea invinge intodeauna, indiferent de timp, spatiu si statut social. in ciuda.

Cate operatii estetice are, de fapt, Andreea Esca. Prezentatoarea Stirilor Pro Tv a recunoscut

De o buna perioada incoace, fanii celei mai cunoscute prezentatoare de stiri se tot intreaba daca a apelat sau nu la maestria medicilor esteticieni, pentru ca arata mai bine decat in tinerete. Cum a incercat Andreea Esca sa corecteze un defect? Ce operatii estetice are Andreea Esca? Stirile de la orele 19:00 au deja o .

Ce se intampla cu Realitatea TV? CNA discuta maine cererea de prelungire a licentei postului, pentru care instanta a cerut falimentul

Cazul licentei audiovizuale pentru postul Realitatea TV, care expira la sfarsitul acestei luni, se afla maine pe agenda Consiliului National al Audiovizualului, care este asteptat sa se pronunte cu privire la televiziunea de stiri a Realitatea Media, companie pentru care, in primavara, a fost cerut falimentul. CNA se poate sa fie pusa in fata unei dileme, avand in vedere complicata situatie juridica a televiziunii. Cu ce argumente se vor duce reprezentantii Realitatea TV la CNA?.

Decizia unui tanar din Ploiesti, dupa 20 de zile in politie. A fost ingrozit de sistemul pentru care se pregateste

Un tanar din Ploiesti a oferit de curand o lectie de moralitate, onoare si respect fata de el si ceilalti. Acesta si-a dat demisia dupa doar 20 de zile de cand s-a angajat in Politie, nefiind de acord cu multele nereguli din sistem. Un tanar politist din Ploiesti si-a dat demisia dupa 20 de zile .

Romanii condamnati la 113 ani de inchisoare, in Franta. Fapta pentru care au primit aceasta pedeapsa definitiva

Romanii au devenit celebri in Franta dupa ce au incalcat grav legea. Autoritatile franceze au fost prompte, asa ca nu i-au lasat pe romanii nostii sa se bucure prea mult de reusia ilegalitatii comise. Ce fapta i-a adus pe acestia in spatele gratiilor? Romani condamnati la 113 ani de inchisoare, in Franta Douazeci de membrii, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )