Libnet.ro
UNICEF

01:05

Val de tradari in PSD! Cine il sustine pe Grindeanu

Antena3 Antena3,
Val de tradari in PSD! Cine il sustine pe Grindeanu

Doar un parlamentar din cei noua ai PSD Iasi ar vota motiunea de cenzura impotriva guvernului Grindeanu, au declarat vineri surse din cadrul filialei iesene a PSD, care sustin ca situatia este. continuă pe Antena3

PSD Iasi il sustine pe Grindeanu

Organizatia Municipala Iasi il sustine pe premierul Sorin Grindeanu, se arata intr-un comunicat postat pe pagina de Facebook a organizatiei. Dupa organizatiile din Timis si Caras Severin, e a treia organizatie PSD din teritoriu care ii ia partea lui Grindeanu in confruntare cu Liviu Dragnea.

Tensiuni fara precendent in PSD. SURSE: Sorin Grindeanu i-a cerut lui Liviu Dragnea demisia de la conducerea partidului

Sedinta cu scantei a Comitetului Executiv National al PSD. Premierul Sorin Grindeanu nu pare dispus sa renunte la functia de premier si, potrivit unor surse, citate de B1 TV, acesta i-ar fi cerut lui Liviu.

Horatiu Pepine: PSD, impotriva premierului Grindeanu. O criza lasata la voia intamplarii |Comentariu DW

Jurnalistul Horatiu Pepine sustine, intr-un comentariu pentru Deutsche Welle, ca seful PSD, Liviu Dragnea, are datoria politica si morala sa explice limpede in mod public care sunt capetele de acuzare impotriva Guvernului. s .

Premierul Sorin Grindeanu, doar ipocrit sau si habarnist? |OPINIE

Cand se autovictimizeaza, denuntand reprosul adus de granzii PSD, ca nu a imbunatatit relatiile economice cu Rusia, premierul Sorin Grindeanu dovedeste doar ipocrizie sau si habarnism? .

Liviu Dragnea anunta planul PSD impotriva lui Grindeanu

PSD a luat decizia ca luni sa se depuna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, iar miercuri sa fie dezbatuta si votata, a anuntat liderul PSD Liviu Dragnea. Nu ne-am dorit aceasta .

Liviu Dragnea anunta planul PSD impotriva lui Grindeanu: Motiune de cenzura in Parlament depusa luni, dezbatuta miercuri

PSD a luat decizia ca luni sa se depuna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu, iar miercuri sa fie dezbatuta si votata, a anuntat liderul PSD Liviu Dragnea. Nu ne-am dorit aceasta .

Traian Basescu, avertisment pentru coalitia de la putere: O motiune de cenzura a PSD contra lui Grindeanu nu trece (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a tras un semnal de alarma pentru coalitia guvernamentala PSD-ALDE in timpul emisiunii Irinei Patraru de pe B1TV, precizand ca o motiune de cenzura impotriva gu.

Lia Olguta Vasilescu, replica dupa declaratiile lui Grindeanu: Doar el credea ca e pe viata in scaunul acela

Ministrul demisionar al Muncii Lia Olguta Vasilescu constata ironic intr-o postare pe Facebook ca, dintre toti membrii Guvernului, doar premierul nu stia de evaluarile semestriale. Anterior, premierul a sustinut ca ministrul Muncii s-a numarat printre ministrii care au luat cuvantul in sedinta CEx spunand ca se stia ca actualul guvern este unul de tranzitie.

Document: Ce ii reproseaza PSD lui Sorin Grindeanu

Radu Tudor a prezentat la Punctul de intalnire un document care contine concluziile sedintei PSD, legate de activitatea premierului. Acestuia i se reproseaza, printre altele, lipsa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )