Libnet.ro
UNICEF

17:01

SF. VALENTIN. Cele mai potrivite cadouri de 14 februarie, in functie de durata relatiei

Antena3 Antena3,
SF. VALENTIN. Cele mai potrivite cadouri de 14 februarie, in functie de durata relatiei

Se apropie ziua Sfantului Valentin si multi indragostiti au pornit in cautarea cadoului perfect pentru jumatatea lor. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa gasesti cadoul perfect,. continuă pe Antena3

Cele mai potrivite cadouri de Sfantul Valentin, in functie de durata relatiei

Se apropie ziua Sfantului Valentin si multi indragostiti au pornit in cautarea cadoului perfect pentru jumatatea lor. Iata cateva sfaturi care te pot ajuta sa gasesti cadoul perfect, ghidandu-te dupa durata.

HOROSCOP 14 februarie 2019. Zodia care se afla in fata unei ispite

Horoscop Varsator. Puterea, suprematia, succesul toate pot fi doar o iluzie daca nu le exerciti in cele mai potrivite forma. A o face pe seful, a ridica tonul fara motiv, a incerca sa-i domini.

Cele mai cunoscute descantece pentru deochi raspandite in spatiul romanesc. Incantatii furnizate de doctorul Google

Istoria poporului roman este strans legata de cateva zeci de superstitii si cam tot pe atatea leacuri pentru a le risipi, iar deochiul este una dintre cele mai cunoscute si asimilate. 65% dintre romani cred in deochi, arata un sondaj realizat de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES).

Iata care au fost preturile apartamentelor in 2018, in cele mai mari orase din Romania. Cat au dat romanii, in functie de cartier, in Cluj, Bucuresti si Timisoara

Cele mai mari diferente intre preturile apartamentelor pe cartiere, ajungand si la peste 1. 500 de euro pe metru patrat util, pot fi observate in Bucuresti; la polul opus se situeaza Timisoara, unde.

Biletele pentru meciul Dunarea-Dinamo Bucuresti, puse in vanzare de joi, 14 februarie

Biletele pentru meciul Dunarea Calarasi Dinamo Bucuresti, din cadrul etapei a 25-a a sezonului regulat al ligii I Betano, programat la Calarasi duminica, 24 februarie de la ora 14. 00 se vor pune in vanzare de joi, 14 februarie, a anuntat afcdunareacalarasi, site-ul oficial al echipei.

HOROSCOP. Care sunt cele mai razbunatoare zodii. Nu pot sa uite daca le-ai tradat

Unii oameni nu sunt capabili sa mearga mai departe fara sa se razbune atunci cand cineva le-a facut rau. Vor ca cei care le-au gresit sa plateasca, iar razbunarea lor este de-a dreptul.

Un fotograf roman a participat la unul dintre cele mai ciudate si lungi festivaluri din lume, care are lor in Nepal. Femeile tin post pentru bunastarea conjugala

Marius Tudor si-a facut un obicei din a calatori pe tot Globul si de a surprinde in obiectiv diverse evenimente, de la viata de zi cu zi a localnicilor si pana la evenimente mai putin cunoscute pentru occidentali, dar extrem de importante pentru comunitatile locale.

VIDEO TOP 5 cele mai frumoase lovituri ale weekend-ului de FedCup - Simona Halep, pe primul loc

Pe contul oficial de Twitter al FedCup a fost publicat un top al celor mai frumoase cinci lovituri reusite in weekend. Simona Halep se afla pe primul loc, cu o lovitura din meciul disputat impotriva Karolinei Pliskova. in setul al doilea, la scorul de 1-1, romanca a ajuns incredibil la o scurta si a lasat fara replica pe ocupanta locului 5 WTA.

Cele mai WOW genti si posete prezentate la NYFW

Zilele acestea, New York este, fara doar si poate, orasul care da startul celor mai hot trend-uri in materie de moda. Va prezentam astazi cele mai cool genti si posete prezentate la New York Fashion Week.

TOP 10 cele mai scumpe orase din lume in 2019

Cele mai scumpe orase din lume in care sa traiesti in 2019 au fost descoperite in cea de-a 15-a ancheta anuala privind accesul pe piata rezidentiala. Printre tarile cu cele mai scumpe orase se regasesc SUA, China, Canada si Marea Britanie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2405 seconds )