Libnet.ro
UNICEF

23:45

Valentin Jucan anunta ca renunta la calitatea de membru CNA cu o luna si jumatate inainte sa ii expire mandatul

Hotnews Hotnews,
 Valentin Jucan anunta ca renunta la calitatea de membru CNA cu o luna si jumatate inainte sa ii expire mandatul

Membrul CNA Valentin Jucan a anuntat, marti, printr-un comunicat de presa ca renunta, incepand de miercuri, la aceasta functie. Proiectele personale pe care mi le-am stabilit si instructia academica sunt singurele argumente care stau la baza acestei hotarari, afirma el, fara alte detalii. Decizia vine cu o luna si jumatate inainte sa ii expire mandatul de sase ani in functia de membru al forului audiovizual. Valentin Jucan a precizat pentru HotNews. ro ca motivele retragerii sale tin de un proiect in tara si unul in Orientul Mijlociu, plus doctoratul. Proiectele tin de consultanta media si afaceri europene. continuă pe Hotnews

Valentin Jucan a demisionat din CNA

Valentin-Alexandru Jucan renunta la calitatea de membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), atributiile sale urmand sa fie preluate, pana la expirarea mandatului, de Mihail Marius.

Valentin Jucan a demisionat din CNA: care sunt motivele

Valentin Jucan a demisionat din Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu o luna inainte de a-i inceta mandatul de sase ani, precizand ca pozitia nu mai coincide cu proiectele sale de viitor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2894 seconds )