Libnet.ro
UNICEF

00:07

Valentin Jucan a demisionat din CNA: care sunt motivele

Adevărul Adevărul,
Valentin Jucan a demisionat din CNA: care sunt motivele

Valentin Jucan a demisionat din Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu o luna inainte de a-i inceta mandatul de sase ani, precizand ca pozitia nu mai coincide cu proiectele sale de viitor. continuă pe Adevărul

Valentin Jucan a demisionat din CNA

Valentin-Alexandru Jucan renunta la calitatea de membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), atributiile sale urmand sa fie preluate, pana la expirarea mandatului, de Mihail Marius.

Valentin Jucan anunta ca renunta la calitatea de membru CNA cu o luna si jumatate inainte sa ii expire mandatul

Membrul CNA Valentin Jucan a anuntat, marti, printr-un comunicat de presa ca renunta, incepand de miercuri, la aceasta functie. Proiectele personale pe care mi le-am stabilit si instructia academica sunt singurele argumente care stau la baza acestei hotarari, afirma el, fara alte detalii. Decizia vine cu o luna si jumatate inainte sa ii expire mandatul de sase ani in functia de membru al forului audiovizual. Valentin Jucan a precizat pentru HotNews. ro ca motivele retragerii sale tin de un proiect in tara si unul in Orientul Mijlociu, plus doctoratul. Proiectele tin de consultanta media si afaceri europene.

Astazi este Blue Monday, cea mai deprimanta zi a anului: care sunt motivele si cum o putem combate

Cunoscuta in toata lumea ca Blue Monday/ Lunea albastra, trista, ziua de astazi este desemnata drept cea mai deprimanta zi din anul 2018, din cauza unui cumul de factori, printre care finalul vacantei, datoriile acumulate si conditiile meteorologice.

Care sunt avantajele functiei wishlist pentru un magazin online

Wishlist sau lista de dorinte aduna intr-un loc produsele salvate si dorite de clienti in contul lor de utilizator, dar pe care nu intentioneaza sa le achizitioneze imediat. Iata cateva avantaje pe care le obtin magazinele daca implementeaza lista de dorinte pe website.

Un nou termen in dosarul in care sunt judecati Liviu Dragnea si fosta sa sotie, la instanta suprema

Un nou termen in dosarul in care Liviu Dragnea este judecat pentru complicitate la abuz in serviciu, iar fosta sa sotie, Bombonica Prodana, pentru abuz in serviciu, are loc marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Procesul lui Liviu Dragnea s-a reluat de la zero in toamna trecuta, dupa pensionarea unui judecator.

Al doilea oras din Romania care ar putea avea METROU. Cand va fi gata proiectul

Un al doilea oras din Romania ar putea avea in viitorul apropiat propria retea de metrou, proiect pentru care municipalitataea a alocat deja o suma insemnata de bani pentru studii de.

Subiectele Zilei: Gravidele in travaliu urcau si coborau 2 etaje inainte de nastere la Spitalul Ilfov, in timp ce in corpul cu blocul operator o firma privata ofera internari in regim hotelier; Alti politisti din Romania care au fost acuzati de crime si

Tanara pacalita sa plateasca o interventie chirurgicala de 3. 000 de euro la clinica medicului Lucan: Alti medici mi-au spus ulterior ca nu era necesara operatia O tanara din Cluj sustine ca a fost nevoita sa. DW: Renuntari si abandonuri. Dezamagit de o epoca pe care o.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )