Libnet.ro
UNICEF

23:15

Valeriu Gheorghita: Dupa vaccinarea anti-COVID-19 cu ambele doze, numarul cazurilor noi din spitale si centre sociale a scazut cu 87% (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Dupa vaccinarea anti-COVID-19 cu ambele doze, numarul cazurilor noi din spitale si centre sociale a scazut cu 87% (VIDEO)

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat, marti, ca numarul de infectari cu coronavirus in randul personalului din spitale si centre sociale. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita, despre administrarea unei singure doze de vaccin persoanelorcare au avut Covid-19: Pana la acel moment, recomandarea este cea precizata in rezumatul caracteristicilor produsului (VIDEO)

CoordonatorulComitetului National de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, a sustinutconferinta de presa saptamanala de la Palatul Victoria.

VIDEO Valeriu Gheorghita: Toate cele 3 vaccinuri autorizate protejeaza aproape 100% fata de forma grava de COVID si fata de decesul cauzat de boala

Aproape 90% 89,96%) dintre cadrele medicale eligibile in prima etapa a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 sunt vaccinate cu ambele doze in acest moment, iar peste 98% cu prima doza, a anuntat marti presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea, medicul Valeriu Gheorghita. in ultimele saptamani poate fi observata o reducere a ratei de incidenta a infectiei in spitale de peste 87%, spune medicul Valeriu Gheorghita. Toate cele 3 vaccinuri autorizate, care au ajuns in Romania - Pfizer, Moderna si Astra Zeneca - protejeaza aproape 100% fata de forma grava de boala si fata de decesul cauzat de virus, a subliniat Valeriu Gheorghita.

Valeriu Gheorghita: Anticipam ca imunitatea dupa vaccinarea impotriva COVID-19 dureaza cel putin un an

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a declarat, marti, ca imunitataea impotriva COVID-19, dobandita in urma vaccinarii ar dura cel putin un an. Perioada de protectie ar fi.

Valeriu Gheorghita, despre dozele pierdute: Pana la acest moment sunt declarate 2.273 de doze pierdute, ceea ce reprezinta 0,2% din totalul dozelor utilizate (VIDEO)

Comitetului National de vaccinare impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, a precizat ca pana acum au fost2. 273 de doze pierdute. Pot sa va spun ca din toate dozele distribuite deja distribuite.

Valeriu Gheorghita: Vaccinarea cu prioritate a profesorilor sa se faca la Casa Corpului Didactic, cu echipe mobile

Medicul Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea, a anuntat marti ca vaccinarea cadrelor didactice s-ar putea face cu echipe mobile, in Casa Corpului Didactic din fiecare judet si in universitati.

Valeriu Gheorghita: incercam sa punem in practica vaccinarea cu prioritate a personalului din invatamant. Aceasta etapa va fi realizata cu ajutorul echipelor mobile de vaccianre

Vaccinarea cu prioritate a personalului din Educatie este scenariul pe care autoritatile il au in vedere pentru perioada urmatoare, a declarat marti medicul Valeriu Gheorghita, in cadrul unei conferinte de.

Vaccinul anti-COVID care a inregistrat cele mai multe reactii adverse. Datele prezentate de dr. Valeriu Gheorghita

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a spus, marti, ca potrivit datelor statistice din tara noastra, cele mai multe reactii adverse le-au inregistrat romanii care s-au imunizat cu doze de la Pfizer.

VALERIU GHEORGHITA: Echipe mobile vor vaccina personalul din invatamant

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita, a declarat, astazi, ca imunizarea personalului din invatamant va fi realizata cu ajutorul echipelor mobile, aratand ca o decizie in acest sens va fi luata la sfarsitul acestei saptamani.

Valeriu Gheorghita: Datele privind eficacitatea vaccinului AstraZeneca sunt cat se poate de bune

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, a declarat, luni, in timpul unei vizite facute la Circul Metropolitan Bucuresti, unde s-au deschis sapte cabinete pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca, faptul ca in primele patru zile de la deschiderea sistemului de programare pentru acest tip de vaccin, s-au programat peste 145. 000 de persoane.

Pana acum avem peste 400.000 de romani vaccinati cu ambele doze S-au intalnit reactii adverse in 2859 cazuri.

In ultimele 24 de ore peste 31. 000 de persoane au fost vaccinate cu ambele doze, peste 4000 au fost vaccinate cu prima doza si s-au intalnit 65 de reactii adverse, arata datele transmise sambata de Comitetul National de Coordonarea activitatilor privind vaccinarea. De la inceputul campaniei de vaccinare avem peste 400. 000 de romani vaccinati cu ambele doze si s-au intalnit reactii adverse in 2859 cazuri.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )