Libnet.ro
UNICEF

05:00

Valeriu Gheorghita: Datele privind eficacitatea vaccinului AstraZeneca sunt cat se poate de bune

Adevărul Adevărul,
Valeriu Gheorghita: Datele privind eficacitatea vaccinului AstraZeneca sunt cat se poate de bune

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, Valeriu Gheorghita, a declarat, luni, in timpul unei vizite facute la Circul Metropolitan Bucuresti, unde s-au deschis sapte cabinete pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca, faptul ca in primele patru zile de la deschiderea sistemului de programare pentru acest tip de vaccin, s-au programat peste 145. 000 de persoane. continuă pe Adevărul

Efecte adverse ale vaccinului AstraZeneca. Peste 100 de cadre medicale au trecut prin clipe cumplite

Noul vaccin AstraZeneca se pare ca are efecte secundaer in mai multte cazuri de persoane vaccinate. Conform presei franceze, 149 de ingrijitori au dezvoltat reactii adverse dupa ce au primit vaccinul AstraZeneca. Reactii adverse dupa administrarea vaccinului AstraZeneca Potrivit cifrelor Agentiei Nationale pentru Siguranta Medicamentelor publicate joi seara, 149 de ingrijitori au dezvoltat sindrom gripal .

Colonelul Valeriu Gheorghita, secretarul de stat Andrei Baciu si prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, in vizita la centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan (FOTO)

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, colonelul Valeriu Gheorghita, secretarul de stat Andrei Baciu si prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, au efectuat luni o vizita de lucru la centrul de vaccinare de.

Cadrele didactice ar putea avea prioritate la vaccinare incepand din 1 martie. Valeriu Gheorghita: Luam in calcul posibilitate a vaccinarii personalului din invatamant prin echipe mobile

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, spune ca, incepand din 1 martie, cadrele didactice ar putea avea prioritate la vaccinare. Pentru vaccinarea angajatilor.

Valeriu Gheorghita: Profesorii ar putea fi vaccinati cu prioritate impotriva COVID, incepand din 1 martie

Cadrele didactice ar putea fi vaccinate cu prioritate impotriva COVID, din 1 martie, anunta coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita. Medicul militar spune ca vaccinarea profesorilor se va face prin echipe mobile care ar putea merge in scoli sau la inspectoratele scolare. Anuntul are loc in contextul in care joi, la 4 zile de la redeschiderea scolilor, erau deja confirmati cu COVID peste 300 de angajati din invatamant si aproape 250 de elevi.

EXCLUSIV. Dr. Valeriu Gheorghita: Profesorii, vaccinati cu prioritate de la 1 martie, prin echipe mobile

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, a anuntat vineri, in exclusivitate, la Antena 3, ca profesorii ar putea fi vaccinati, cu prioritate, prin echipe mobile. Procedeul de imunizare contra COVID ar urma sa fie pus in aplicare din 1 martie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )