Libnet.ro
UNICEF

13:45

Valeriu Gheorghita: Pentru vaccinarea in mediul rural vor fi operationalizatecaravane. Patru milioane de materiale informative vor fi distribuite intoata tara

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: Pentru vaccinarea in mediul rural vor fi operationalizatecaravane. Patru milioane de materiale informative vor fi distribuite intoata tara

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID-19in Romania, a vorbit, joi seara, in emisiunea Dosar de Politician, despre strategia de vaccinare din mediulrural. Acesta. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita, despre vaccinarea la serviciu a persoanelor care deservesc activitati esentiale: E si aceasta posibilitate, dar resursa umana e limitata. Cei vulnerabili au prioritate (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anticoronavirus, a declarat, marti, ca este posibil ca unele persoane, cele care deservesc activitati esentiale, sa fie vacciante la locul de mu.

Cum se scuza medicul Valeriu Gheorghita pentru problemele platformei de vaccinare: Exista in mai multe tari, inclusiv in Germania. Noi incercam din mers sa le corectam

Medicul Valeriu Gheorghita a recunoscut marti ca romaniic are au dorit sa se programeze pentru a doua etapa a campanieid e vaccinare au intampinat mai multe probleme, insa a precizat ca astfel de sincope au.

Explicatiile STS si ale lui Valeriu Gheorghita pentru problemele aparute cu platforma de programare a vaccinului anti-COVID-19

Platforma de programare pentru vaccinare, pusa la dispozitia cetatenilor romani de catre Guvernul Romaniei, a picat in repetate randuri in ultimele zile. STS si Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de.

Valeriu Gheorghita: Peste 10 milioane de romani vor fi vaccinati pana la sfarsitul lunii septembrie

Obiectivul asumat de Romania, de a vaccina 10,7 milioane de persoane va putea fi atins pana la sfarsitullunii septembrie, a precizat medicul Valeriu Gheorghita. Acesta a dat asigurari ca Rominia are.

Valeriu Gheorghita, despre relatia cu Vlad Voiculescu: Din punct de vedere institutional, lucrurile se desfasoara in conditii normale, avem o colaborare foarte buna (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, presedintele Comitetului National pentru vaccinarea impotriva COVID-19, a declarat joi, pentru B1 TV, ca nu au existat tensiuni intre el si ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, ci doar.

Medicul Valeriu Gheorghita: Vor fi infiintate si alte centre de vaccinare pe maura ce dozele vor permite alocarea locurilor pentru programare

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare a oferit noi detalii despre situatia centrelor de vaccinare. in acest moment exista 659 de centre de vaccinare care isi continua activitatea pentru etapa.

Valeriu Gheorghita, despre campania de vaccinare anti-COVID-19: Primele doua saptamani din februarie vor fi complicate (VIDEO)

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat joi, pentru B1 TV, ca urmatoarele doua saptamani de campanie vor fi dificile, dat fiind ca numarul.

Dr. Valeriu Gheorghita, detalii despre campania de vaccinare. Ce reguli trebuie respectate si cum procedam daca ziua rapelului nu este comunicata automat

Romanii care vor sa se vaccineze trebuie sa se prezinte cu maxim 30 de minute inainte de data la care au fost programati pentru a primi prima doza, pentru a evita crearea aglomeratiei la centrul de vaccinare, a declarat cooordonatorul campaniei nationale de vaccinare, dr. Valeriu Gheorghita. Medicul militar a dat detalii si despre cum se pot rezolva eventualele erori ale sistemului informatic.

Valeriu Gheorghita: Aproape 500.000 de persoane, programate la vaccinare pana pe 8 februarie, la care se adauga cele cu rapelul. Suntem cu dozele aproape pe fix - Cat avem pe stoc, atat vom folosi

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19,a declarat joi, pentru B1 TV, ca in zilele urmatoare vom fi cu dozele de vaccin anticoronavirus aproape la.

Florin Citu neaga ca ar exista tensiuni intre el, Vlad Voiculescu si Valeriu Gheorghita: E doar dorinta ca lucrurile sa mearga perfect, pentru a avea o campanie de vaccinare de succes (VIDEO)

Premierul Florin Citu a negat categoric ca ar exista tensiuni intre el, ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghita. Citu.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )