Libnet.ro
UNICEF

10:45

Valeriu Gheorghita, dupa ce mai multe persoane din Iasi au fost anuntate ca rapelul se reprogrameaza: Vor primi doza in cursul zilei de astazi

B1 B1,
Valeriu Gheorghita, dupa ce mai multe persoane din Iasi au fost anuntate ca rapelul se reprogrameaza: Vor primi doza in cursul zilei de astazi

Dupa ce mai multe persoane din Iasi care trebuiau sa faca rapelul luni au fost anuntate ca administrarea celei de-a doua doze a fost reprogramata, medicul Valeriu Gheorghita a precizat ca acest lucru nu. continuă pe B1

Medicul Valeriu Gheorghita, adevarul despre moartea profesorului din Oradea dupa vaccinarea anti-Covid-19. Ce s-a intamplat, de fapt

Moarte suspecta in Oradea, acolo unde profesorul universitar Ioan Dzitac a murit la doua saptamani dupa ce i s-a administrat prima doza de vaccin. in urma mortii sale, mai multe voci sustin ca motivul decesului ar putea fi serul de la Pfizer. Medicul Valeriu Gheorghita dezvaluie misterul mortii pacientului. Ce mesaj a transmis profesorul dupa .

VIDEO Incident armat intr-un centru medical din SUA: Mai multe persoane au fost ranite O persoana a fost retinuta

Mai multe persoane au fost ranite dupa un incident armat care a avut loc intr-o clinica din Buffalo, Minnesota, iar o persoana se afla deja in custodia politiei, relateaza USA Today.

SUA: Atac armat intr-o clinica din statul american Minnesota. Mai multe persoane, ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-o impuscare la o clinica medicala din Minnesota, iar explozibili au fost gasiti la fata locului, au spus autoritatile. Un incident de tragere activa a avut loc .

Studiu: Mai multe cartiere din Capitala se deplaseaza anual chiar si cu cativa zeci de milimetri

Potrivit studiilor de specialitate, mai multe cartiere din Capitala se deplaseaza anual chiar si cu cativa zeci de milimetri, din cauza miscari semnificative de tasare si ridicare. Expuse ar fi zonele din.

Jurnalista australiana, arestata oficial in China dupa mai multe luni de detentie

Jurnalista australiana Cheng Lei a fost arestata oficial in China, sub acuzatia de spionaj, dupa ce a petrecut mai multe luni in detentie, a anuntat guvernul de la Canberra.

VALERIU GHEORGHITA: Peste 25 de persoane cu varsta de peste 100 de ani, programate pentru vaccinare anti-COVID

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, dr. Valeriu Gheorghita, a informat, astazi, ca peste 25 de persoane cu varsta de peste 100 de ani sunt programate pentru imunizare.

Vaccinare impotriva COVID-19 in judetul Hunedoara: unde au fost vaccinate cele mai multe persoane

Vaccinare impotriva Covid 19 in judetul Hunedoara. Un spital din judet detine recordul la numarul de persoane vaccinate.

Valeriu Gheorghita dezvaluie misterul mortii profesorului din Oradea, care a decedat dupa ce s-a vaccinat anti-COVID

Cazul profesorului universitar Ioan Dzitac, decedat dupa ce i-a fost administrata prima doza de vaccin Pfizer-BioNTech, a fost abordat, duminica, de medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID.

Jurnalista australiana, arestata oficial in China dupa mai multe luni de detentie

Jurnalista australiana Cheng Lei a fost arestata oficial in China, sub acuzatia de spionaj, dupa ce a petrecut mai multe luni in detentie, a anuntat guvernul de la Canberra, citeaza BBC.

Prognoza meteo pentru ultimele saptamani din februarie: ger in mai multe zone din tara. Cand vine primavara

Luna februarie va aduce temperaturi mai geroase in cea de-a jumatatea a intervalului, dupa cum anunta meteorologii. Primele valori de primavara se vor inregistra odata cu sosirea lui Martie, iar o incalzire a .

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )