Libnet.ro
UNICEF

01:05

Studiu: Mai multe cartiere din Capitala se deplaseaza anual chiar si cu cativa zeci de milimetri

B1 B1,
Studiu: Mai multe cartiere din Capitala se deplaseaza anual chiar si cu cativa zeci de milimetri

Potrivit studiilor de specialitate, mai multe cartiere din Capitala se deplaseaza anual chiar si cu cativa zeci de milimetri, din cauza miscari semnificative de tasare si ridicare. Expuse ar fi zonele din. continuă pe B1

Valeriu Gheorghita, dupa ce mai multe persoane din Iasi au fost anuntate ca rapelul se reprogrameaza: Vor primi doza in cursul zilei de astazi

Dupa ce mai multe persoane din Iasi care trebuiau sa faca rapelul luni au fost anuntate ca administrarea celei de-a doua doze a fost reprogramata, medicul Valeriu Gheorghita a precizat ca acest lucru nu.

STUDIU SIXENSE ROMANIA: Cartiere din zona Republica, Militari, Berceni sau Colentina se deplaseaza si cu cateva zeci de milimetri anual

Conform unei analize in profunzime din satelit realizate de catre Sixense Romania, companie specializata in solutii de monitorizare a comportarii constructiilor in timp, zone importante din Bucuresti - cum ar fi cele din apropierea lacurilor, a raului Dambovita, dar si cartiere rezidentiale nou construite - prezinta miscari semnificative de tasare si ridicare in ultimii 3 ani 2017-2020).

Prognoza meteo pentru ultimele saptamani din februarie: ger in mai multe zone din tara. Cand vine primavara

Luna februarie va aduce temperaturi mai geroase in cea de-a jumatatea a intervalului, dupa cum anunta meteorologii. Primele valori de primavara se vor inregistra odata cu sosirea lui Martie, iar o incalzire a .

DIN CAUZA DEFICITULUI DE SEMICONDUCTORI LA NIVEL MONDIAL Renault si Stellantis suspenda productia de vehicule la mai multe fabrici

Renault si Stellantis au anuntat, ieri, ca sunt nevoite sa suspende productia de vehicule la mai multe fabrici, din cauza deficitului de semiconductori la nivel mondial.

335 de cazuri noi de COVID-19 in Capitala. Cele mai multe imbolnaviri au fost depistate la Cluj. Cum arata situatia in celelalte judete

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, marti, 2. 797 de cazuri noi de COVID-19, dintre care Municipiul Bucuresti a contabilizat 335. Clujul este judetul care a inregistrat cele mai multe, 451. Un top 5 negativ.

Radu Mihaiu: Scoala 28 din Capitala se va deschide luni. DSP-ul a asigurat ca situatia a fost tinuta sub control

Scoala Nr. 28 din Bucuresti, unde au fost inregistrate mai multe cazuri de infectare cu tulpina britanica a SARS-COV-2, se va deschide luni, a anuntat primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu. Scoala 28, la care au.

SUA: Atac armat intr-o clinica din statul american Minnesota. Mai multe persoane, ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-o impuscare la o clinica medicala din Minnesota, iar explozibili au fost gasiti la fata locului, au spus autoritatile. Un incident de tragere activa a avut loc .

VIDEO Incident armat intr-un centru medical din SUA: Mai multe persoane au fost ranite O persoana a fost retinuta

Mai multe persoane au fost ranite dupa un incident armat care a avut loc intr-o clinica din Buffalo, Minnesota, iar o persoana se afla deja in custodia politiei, relateaza USA Today.

HUNEDOARA: Un locatar de bloc implict intr-un scandal a tras mai multe focuri de arma asupra unui vecin

Un scandal a izbucnit, marti, intre doi vecini din municipiul Vulcan, judetul Hunedoara. Cei doi s-au reclamat reciproc la Politie, dupa ce unul dintre ei a tras mai multe focuri de arma asupra celuilalt, scrie News.

Critics Choice Awards - Mank, cele mai multe selectii. Documentarul colectiv, intre nominalizati

Lungmetrajul Mank al lui David Fincher, un portret al lui Herman Mankiewicz, co-scenarist al filmului de referinta Cetateanul Kane, a primit cele mai multe nominalizari pentru editia de anul acesta a Critics Choice Awards, la care a fost selectat si documentarul colectiv, semnat de Alexander Nanau.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )