Libnet.ro
UNICEF

01:05

Valeriu Gheorghita: in randul lucratorilor din domeniul medical si social 89.96% de persoane au fost vaccinate cu doua doze si 92.84% au primit pana acum prima doza de ser (VIDEO)

B1 B1,
Valeriu Gheorghita: in randul lucratorilor din domeniul medical si social 89.96% de persoane au fost vaccinate cu doua doze si 92.84% au primit pana acum prima doza de ser (VIDEO)

Medicul Valeriu Ghoerghita, coordonatorul campaniei de vaccinare a prezentat marti, in timpul unei conferinte de presa, date despre sitautii vaccinarii din Romania: in urma analizei datelor de. continuă pe B1

SEFUL CNCAV: Rata de incidenta a cazurilor de COVID a scazut substantial in randul lucratorilor din sistemul medical

Rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 in randul lucratorilor din sistemul medical si social a scazut substantial in ultimele 4 saptamani, cu peste 87,7%, ca urmare a vaccinarii din etapa I, a declarat marti presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita.

Valeriu Gheorghita: Asistam la beneficii substantiale in randul persoanelor vaccinate. Am scazut de la 500 la 50 de cazuri noi saptamanal

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, anunta ca aproape 90% dintre angajatii din sistemul medical au fost deja imunizati cu a doua doza de vaccin, iar cei care nu s-au imunizat inca vor avea prioritate in centrele de vaccinare, fara a se programa in platforma. De asemenea, persoanele eligibile din judetele cu o incidenta crescuta a cazurilor de COVID-19 vor fi vaccinate prioritar.

Valeriu Gheorghita: Dupa vaccinarea anti-COVID-19 cu ambele doze, numarul cazurilor noi din spitale si centre sociale a scazut cu 87% (VIDEO)

Medicul militar Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat, marti, ca numarul de infectari cu coronavirus in randul personalului din spitale si centre sociale.

VIDEO Valeriu Gheorghita: Toate cele 3 vaccinuri autorizate protejeaza aproape 100% fata de forma grava de COVID si fata de decesul cauzat de boala

Aproape 90% 89,96%) dintre cadrele medicale eligibile in prima etapa a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 sunt vaccinate cu ambele doze in acest moment, iar peste 98% cu prima doza, a anuntat marti presedintele Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea, medicul Valeriu Gheorghita. in ultimele saptamani poate fi observata o reducere a ratei de incidenta a infectiei in spitale de peste 87%, spune medicul Valeriu Gheorghita. Toate cele 3 vaccinuri autorizate, care au ajuns in Romania - Pfizer, Moderna si Astra Zeneca - protejeaza aproape 100% fata de forma grava de boala si fata de decesul cauzat de virus, a subliniat Valeriu Gheorghita.

VALERIU GHEORGHITA: Probabil raspunsul imun se va mentine mai mult de un an

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita, afirma ca datele la opt luni privind raspunsul imun pe care il ofera cele trei vaccinuri puse pe piata din Uniunea Europeana la acest moment este anticipat la cel putin un an. El mentioneaza ca toate cele trei vaccinuri sunt similare din punctul de vedere al raspunsului imun.

VALERIU GHEORGHITA: Nu sunt studii care sa arate o corelatie intre frecventa reactiilor adverse si eficacitatea unui vaccin

Coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita, afirma ca aproximativ 3. 000 dintre persoanele care au primit unul dintre serurile de imunizare pentru COVID-19 au raportat reactii adverse, fara a fi fost inregistrate cazuri de soc anafilactic. Cei mai multi dintre cei care au raportat reactii adverse sunt femei, respectiv 77%.

VALERIU GHEORGHITA: Echipe mobile vor vaccina personalul din invatamant

Presedintele Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva SARS-CoV-2, Valeriu Gheorghita, a declarat, astazi, ca imunizarea personalului din invatamant va fi realizata cu ajutorul echipelor mobile, aratand ca o decizie in acest sens va fi luata la sfarsitul acestei saptamani.

Valeriu Gheorghita, despre listele de asteptare pentru vaccinare: Ele trebuie deja sa fie functionale cand vom deschide toate centrele, in aprilie

Listele de asteptare pentru vaccinare vor fi implementate, cel mai probabil, la jumatatea lunii martie, anunta coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, Valeriu Gheorghita.

Valeriu Gheorghita: Anticipam ca imunitatea dupa vaccinarea impotriva COVID-19 dureaza cel putin un an

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare, a declarat, marti, ca imunitataea impotriva COVID-19, dobandita in urma vaccinarii ar dura cel putin un an. Perioada de protectie ar fi.

Valeriu Gheorghita: Circa 3.500-3.600 de persoane au dezvoltat infectia cu SARS-CoV-2 dupa prima doza de vaccin anti-COVID-19 (VIDEO)

Circa 3. 600 de persoane au dezvoltat infectia cu SARS-CoV-2 dupa ce le-a fost administrata prima doza de ser imunitar, a precizat Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )